Λαμπερές παρουσιές στο επίσημο Opening για το ανακαινισμένο GB Roof Garden Restaurant! - Γεύσεις & ανανεωμένο στυλ στην κορυφή της εμβληματικής «Μεγάλης Βρεταννίας» (φωτό)

Μια συγκλονιστική εμπειρία!

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εστιατόριο GB Roof Garden Restaurant, στην κορυφή του ιστορικού Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, πραγματοποίησε το επίσημο opening με μια ξεχωριστή εκδήλωση για δημοσιογράφους και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στο ειδυλλιακό Bar8 του εστιατορίου.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον ανανεωμένο χώρο, τη μεγαλοπρεπή ατμόσφαιρα και να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας.

Ο εντυπωσιακός επανασχεδιασμός του GB Roof Garden, τον οποίο ανέλαβε το βραβευμένο βρετανικό γραφείο Goddard Littlefair, αποπνέει μία κομψότητα που γοητεύει τους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή. Στη νέα επιβλητική σάλα κυριαρχούν φυσικά υλικά, όπως το λευκό μάρμαρο και το ξύλο, τα οποία σχεδιαστικά προσδίδουν βάθος στο χώρο διατηρώντας την αυθεντικότητά του και αναδεικνύοντας ταυτόχρονα ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του εστιατορίου, τη μαγευτική του θέα στην Ακρόπολη.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι νέες στολές του προσωπικού του εστιατορίου, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον διάσημο ελληνικό οίκο μόδας Zeus n Dione. Οι στολές του προσωπικού υποδοχής, των σερβιτόρων και των bartender, σχεδιασμένες και ραμμένες με δεξιοτεχνία από τη Zeus n Dione σε αποχρώσεις του απαλού μπεζ, του κομψού λαδί και του κλασικού μαύρου, αποπνέουν φινέτσα και συνδυάζουν μοντέρνο στυλ με στοιχεία της ελληνικής παράδοσης, ενώ είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την ατμόσφαιρα του χώρου.

Στο live food station, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης εντυπωσίασε τους προσκεκλημένους με τις fusion γεύσεις του Bar Bites menu, που έχουν γίνει αγαπημένες επιλογές για τους επισκέπτες του Bar8. Τα απολαυστικά κοκτέιλ από τους bartender, μαζί με την υπέροχη θέα και τη φιλόξενη ατμόσφαιρα δημιούργησαν μια βραδιά γεμάτη όμορφες αναμνήσεις στην καρδιά της Αθήνας. 

Το GB Roof Garden, πλέον πιο όμορφο από ποτέ, παραμένει σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή και την αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Από τη μαγευτική θέα προς την Ακρόπολη μέχρι το εξαιρετικό "fine comfort" μενού, το GB Roof Garden προσφέρει μια ολιστική εμπειρία, όπου η  γαστρονομία και η διαχρονική κομψότητα συνυπάρχουν σε πλήρη αρμονία.

Φυσικά δεν έλειπαν και οι λαμπεροί καλεσμένοι, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και πρόσωπα της showbiz.

Ας τους δούμε:


Λευκή Βλάσση, Γιώργος Πράσινος, Βίβιαν Σαμούρη


Σοφία Τσέπα, Βασιλική Αλμπάνη
Μαρία Ναυπλιώτη, Ελένη Γιαννικάκη, Νάντια Μπακοπούλου
Αϊνόλα Τερζοπούλου, Μαρία Κουτζαμπάση, Βίκυ Παλαιολόγου
Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαρία Κουτζαμπάση, Μαργαρίτα Σφέτσα
Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαρία Κουτζαμπάση, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Αγγελική Αγγελίδη
Βίβιαν Γιαννακοπούλου, Μάνια Μπούσμπουρα
Έλφη Αλεξανδρόγλου, Κατερίνα Μαντά, Ευφροσύνη Πολυζώη

Μια συγκλονιστική εμπειρία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr