Vintage κλικ: Ο "easy rider" Νίκος Κούρκουλος με την αγαπημένη του μηχανή - Για χάρη του η Αλίκη Βουγιουκλάκη φόρεσε παντελόνι!

Ο ζεν πρεμιέ που λάτρευαν οι γυναίκες!

Καλημέρα με ένα υπέροχο vintage κλικ από την αγαπημένη μας Έλενα Μακρή και το @elenasdiary_blog!

Στο ασπρόμαυρο ενσταντανέ πρωταγωνιστεί ο ζεν πρεμιέ που όλες οι γυναίκες λάτρευαν, Νίκος Κούρκουλος ή αλλιώς ο "Easy rider".

Πάντα με χαμόγελο και μία γοητεία που καθήλωνε το κοινό του!

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Easy Rider: ο Νίκος Κούρκουλος πάνω στην αγαπημένη του μηχανή με την οποία συνήθιζε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, ένας από τους πρώτους διάσημους «μηχανόβιους» στην πόλη με τις πρωταγωνίστριες να θέλουν όλες να είναι οι συνοδοί του όπως διηγείται η Κάτια Δανδουλάκη:

«Είχε ο Κούρκουλος μια πολύ μεγάλη, δυνατή μηχανή. Τελειώνοντας μια συνάντηση του Σωματείου ηθοποιών κάτω στον δρόμο, λέει ο Κούρκουλος: “Θέλει κάποια κυρία να την πάω κάπου;”.

Η Αλίκη φορούσε φούστα, οπότε δεν γινόταν να ανέβει στη μηχανή κι έτσι ο Νίκος πήγε εμένα που φορούσα παντελόνι, μέχρι το σπίτι μου.

Στη διαδρομή, γυρίζει και μου λέει: “Την άλλη φορά που θα συναντηθούμε, να μου το θυμηθείς, η Αλίκη θα βάλει παντελόνι!”. 

Στο επόμενο ραντεβού, η Αλίκη πράγματι φόρεσε παντελόνι. “Δεν έχεις λόγο να μου πεις ότι δεν θα με πας με τη μηχανή σου!”, γύρισε και είπε γελώντας στον Νίκο.» 

Ο φακός εδώ συλλαμβάνει τον ηθοποιό στα γυρίσματα της ταινίας «Ένα γελαστό απόγευμα» το 1979."

Δείτε εδώ απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Κούρκουλος: 17 χρόνια χωρίς τον γόη του Ελληνικού σινεμά - Ο "ζεν πρεμιέ" που λάτρευαν οι γυναίκες (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Vintage Pic: Το ωραιότερο ζευγάρι της εποχής! – Νίκος Κούρκουλος «to die for» & το πανέμορφο «κορίτσι» του, Μαριάννα Λάτση

Διαβάστε ακόμη: Vintage στιγμιότυπο: Ξανθιά η Τζένη Καρέζη με τον γόη Νίκο Κούρκουλο και τον «πατέρα» της Διονύση Παπαγιαννόπουλο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr