Βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στην Κυψέλη: Τα δύο αδέλφια 17 και 19 ετών μαχαιρώνουν στο λαιμό τον 28χρονο ξάδελφό τους

Τον κυνηγούσαν και τον κάρφωναν στον δρόμο, ισχυρίστηκαν ότι τους κακοποιούσε

Δύο αδέρφια 17 και 19 ετών είναι οι δράστες του εγκλήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη και θύμα τον 28χρονος ξάδελφό τους.

Ήταν λίγο πριν από τις 23:00 το βράδυ, όταν αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό

Το θύμα περπατούσε σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα δεν είχε καταλάβει είχε συμβεί, όταν ξαφνικά κατέρρευσε και πέθανε στον δρόμο μέσα σε μια λίμνη αίματος.

«Τον είδα ερχόταν προς τα εδώ. Δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι είχε πάθει. Έπεσε κάτω εκεί και μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Έτρεχαν πολλά αίματα, έφεραν πετσέτες από μαγαζί και μετά ήρθαν και τον μάζεψαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 28χρονου στην κάμερα της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.



Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν οι δράστες εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Δείτε το βίντεο της δολογονίας του 28χρονου


Ισχυρίστηκαν ότι τους κακοποιούσε

Όπως υποστήριξαν τα δύο αδέρφια που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα,, ο 28χρονος τους κακοποιούσε, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την υπόθεση.

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο, ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr