Kanye West-Bianca Censori: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι - Δεν μένουν πια μαζί

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια γάμου

Μετά από λιγότερο από δύο χρόνια γάμου το ζευγάρι Kanye West-Bianca Censori φαίνεται να τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, ο 47χρονος ράπερ και η 29χρονη αρχιτέκτονας έχουν πει στον στενό τους κύκλο ότι χώρισαν πριν από μερικές εβδομάδες

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TMZ, ο δημοφιλής μουσικός έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του ότι σκοπεύει να χωρίσει και να ζήσει στο Τόκιο.

Έπειτα από τον χωρισμό η Censori αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αμερική και να επιστρέψει στην πατρίδα της, την Αυστραλία.

Τελευταία κοινή εμφάνιση του (πρώην;) ζευγαριού ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου όταν εθεάθησαν μαζί με δύο από τα παιδιά του ράπερ σε σούπερ μάρκετ του Τόκιο.

Να υπενθυμίσουμε ότι παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2022 κι έκτοτε απασχόλησαν πολλές φορές τα ΜΜΕ, κυρίως με το εκκεντρικό και προκλητικό ντύσιμό τους, με την 29χρονη να κυκλοφορεί αρκετές φορές με αποκαλυπτικά ρούχα.

Διαβάστε ακόμη: Μπιάνκα Σενσόρι: Κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση για προσβολή δημοσίας αιδούς - Εμφανίστηκε και με τις ρώγες έξω

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: "Άτακτος" ο παντρεμένος ράπερ έστελνε απρεπή μηνύματα σε 22χρονο μοντέλο - "Θέλεις να βρεθούμε & να ακούσουμε το νέο άλμπουμ;"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr