Μαρία Μπακοδήμου: «Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη, η ζωή είναι ωραία» - Το μήνυμα της παρουσιάστριας μετά αλλεργικό σοκ και τη νοσηλεία της στην εντατική

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο, ξεπέρασε την περιπέτεια της υγείας της

Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας και το αλλεργικό σοκ που έπαθε όταν πήγε να κάνει διαγνωστικές εξετάσεις.

Η παρουσιάστρια μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στην εντατική.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Μπακοδήμου πήγε στο ιδιωτικό νοσοκομείο «ΙΑΣΩ» προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις. Ωστόσο, η φαρμακευτική ουσία που τής χορηγήθηκε της προκάλεσε αλλεργικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στην εντατική, όπου και παρέμεινε για μερικά 24ωρα. 

Θέλοντας να ευχαριστήσει τόσο για τις ευχές που δέχτηκε, όσο και για τη βοήθεια των γιατρών, η Μαρία Μπακοδήμου έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη. Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν το όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!».

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: Μας εμπνέει με ένα συγκλονιστικό look – Δίνει χρώμα στο μουντό Λονδίνο με πορτοκαλί ολόσωμη φόρμα & λευκά sneakers (φωτό)

Δείτε ακόμα: Μαρία Μπακοδήμου: Πιο sexy από ποτέ η παρουσιάστρια – Στους μαγευτικούς Παξούς απολαμβάνει τα πρώτα της μπάνια (φωτό) 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr