Γιάννης Πλούταρχος: Η μήνυση σε 47χρονη stalker - Χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού του, ξάφνιαζε όσους έβγαιναν από το γκαράζ - Παρενόχληση επί χρόνια (βίντεο)

Η ιστορία ξεκίνησε το 2019...

Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, Γιάννης Πλούταρχος έκανε μήνυση σε 47χρονη γυναίκα που τον παρενοχλούσε επι χρόνια.

Η εκπομπή Happy Day έκανε γνωστή τη παρενόχληση του τραγουδιστή από τη θαυμάστριά του, η οποία ξεκίνησε το 2019.

Η γυναίκα αυτή δεν έχανε συναυλία του και φέρεται να έδινε συχνά το «παρών» στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανιζόταν ο Γιάννης Πλούταρχος.

Μετά από κάποιο καιρό, το πράγμα ξέφυγε , καθώς η 47χρονη άρχισε να επισκέπτεται το σπίτι του τραγουδιστή, άφηνε κάποια γράμματα, σημειώματα, αλλά και προσωπικά της αντικείμενα - δώρα προς τον Γιάννη Πλούταρχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμπεριφορά της 47χρονης άρχισε να κλιμακώνεται με την πάροδο των χρόνων.

Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταρχου το 2021 έκανε καταγγελία. Τότε, στη 47χρονη έγινε σύσταση από τις Αρχές, καθώς δεν είχε υποβληθεί κάποια μήνυση.


Αυτό δεν την σταμάτησε, καθώς η 47χρονη συνέχισε να εμφανίζεται έξω από το σπίτι του τραγουδιστή μέχρι και το 2022.

Δεν έφευγε για ώρες από εκεί και έπεφτε μπροστά σε όποιο αυτοκίνητο έβγαινε από το υπαίθριο πάρκινγκ της οικίας του Γιάννη Πλούταρχου, σε απόπειρές της να τον προσεγγίσει και να του μιλήσει.

Η δικηγόρος της κατηγορούμενης, η Πωλίνα Βέλτση ισχυρίζεται ότι η γυναίκα φέρεται να έχει συμμορφωθεί απόλυτα τα τελευταία δύο χρόνια και να έχει σταματήσει να παρενοχλεί τον τραγουδιστή.

«Η εντολέας μου ήταν ερωτευμένη και ήταν σε μια ευάλωτη στιγμή της ζωής της. Θεώρησε εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο τον διεκδικούσε. Ήταν αγνοί οι σκοποί της. Παρερμήνευσε κάποια ανούσια σημάδια του τραγουδιστή. Έχει μετανιώσει και θα ζητήσει συγγνώμη. Σκοπός της δεν ήταν να τρομοκρατήσει. Είναι μια γυναίκα πολύ ηθική που ζούσε έναν μονόπλευρο έρωτα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της 47χρονης στο Happy Day.

Διαβάστε ακόμα: Η Κατερίνα Κακοσαίου εξομολογείται: «Ο πατέρας μου δεν θα μου έκοβε ποτέ τα φτερά - Μου έχει πει και για την καλή πλευρά του χώρου» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Κακοσαίου για Γιάννη Πλούταρχο: «Είναι πολύ απλός άνθρωπος ο μπαμπάς, δεν αλλάζει η συμπεριφορά του ανάλογα με το ποιον έχει απέναντι»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr