French girls’ make up: Το πιο chic & classy μακιγιάζ το κάνουν οι Γαλλιδούλες – Τα 6 απλά βήματα για να το αποκτήσετε (φωτό)

Δοκιμάστε το!

Το μακιγιάζ των Γαλλίδων έχει γίνει συνώνυμο με την κομψότητα και την απλότητα. 

Οι Γαλλίδες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα στυλ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά τους, χωρίς υπερβολές.

Το μυστικό τους κρύβεται στην προσεκτική φροντίδα της επιδερμίδας και στη χρήση ελαφριών προϊόντων που προσφέρουν μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση.

Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, μπορούμε κι εμείς να πετύχουμε αυτό το χαρακτηριστικό γαλλικό look που εκπέμπει αυτοπεποίθηση και φυσική γοητεία.

Φροντίδα της επιδερμίδας: Το πιο σημαντικό βήμα είναι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας. Οι Γαλλίδες δίνουν μεγάλη έμφαση στην ενυδάτωση και τη χρήση προϊόντων που διατηρούν το δέρμα υγιές και λαμπερό.

Ελαφριά βάση: Αντί για βαριά foundation, προτιμούν ελαφριές βάσεις όπως BB ή CC κρέμες που προσφέρουν φυσική κάλυψη και λάμψη.

pinterest

Φυσικά φρύδια: Τα φρύδια τους είναι πάντα καλοσχηματισμένα αλλά φυσικά. Χρησιμοποιούν ελαφριά προϊόντα για να γεμίσουν τυχόν κενά χωρίς να φαίνονται υπερβολικά.

Ροδαλά μάγουλα: Χρησιμοποιούν κρεμώδη ρουζ σε φυσικές αποχρώσεις για να δώσουν μια υγιή λάμψη στα μάγουλα.

pinterest

Μάσκαρα με μέτρο: Η μάσκαρα εφαρμόζεται με φειδώ, συνήθως μόνο ένα πέρασμα για να δώσει μήκος και καμπύλη στις βλεφαρίδες.

Κόκκινο κραγιόν: Ένα διαχρονικό κόκκινο κραγιόν είναι το βασικό στοιχείο του μακιγιάζ τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χείλη και στα μάγουλα για ένα μονοχρωματικό look.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Διαβάστε ακόμα: Oι 5 τρόποι να φορέσετε την αγαπημένη σας καπαρντίνα – Μάθετε να κάνετε styling το must have κομμάτι της σεζόν (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Το eirinika προτείνει τα 5 πιο μοντέρνα κουρέματα για το φετινό φθινόπωρο – Αυτές είναι οι αγαπημένες τάσεις των celebrities (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr