Σατανικό ζευγάρι ξυλοκόπησε & σκότωσε το 2χρονο κοριτσάκι τους - Περιέφεραν το πτώμα για μέρες σε καροτσάκι, ακόμη και στα ψώνια!

«Έβαλαν τις αγορές τους σε μια κίτρινη πλαστική σακούλα που την τοποθέτησαν στο καροτσάκι πάνω από την Isabella».

Το σώμα ενός μικρού παιδιού που πέθανε αφού υπέστη σκληρή σωματική κακοποίηση περιφερόταν σε ένα καροτσάκι για τρεις ημέρες από τη μητέρα της και τον σύντροφό της, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το Ipswich Crown Court ενημερώθηκε πώς ο Scott Jeff, 24 ετών, είχε χτυπήσει επανειλημμένα τη δίχρονη Isabella Wheildon και της έκανε κρύο ντους ως τιμωρία, αφήνοντάς την με πολλαπλά κατάγματα και τραυματισμούς .

Οι ένορκοι είπαν πώς η 24χρονη Chelsea Gleason-Mitchell, μητέρα της Isabella, «στάθηκε πίσω, παρακολούθησε και δεν έκανε τίποτα», καθώς ο Jeff εκτελούσε τις «κακές, σκληρές και τελικά θανατηφόρες» επιθέσεις του.

Η Isabella πιστεύεται ότι πέθανε στις 26 Ιουνίου πέρυσι, ενώ έμενε με τη μητέρα της και τον Jeff στην προσωρινή μονάδα φιλοξενίας East Villa στο Sidegate Lane, Ipswich, Suffolk.

Αλλά το ζευγάρι λέγεται ότι κράτησε μυστικό τον θάνατό της και συνέχισε να περιφέρει το άψυχο σώμα της σε καροτσάκι κουκούλα, πηγαίνοντας ακόμη και για ψώνια .

Η 2χρονη Isabella λέγεται ότι ήταν νεκρή για αρκετές ημέρες προτού η αστυνομία βρει το σώμα της κάτω από κουβέρτες σε ένα ντους στο μπάνιο που ήταν προσαρτημένο σε ένα δωμάτιο όπου διέμενε στη μονάδα αστέγων.

Η εισαγγελέας Sally Howes KC είπε: «Ο Scott Jeff και η Chelsea Gleason-Mitchell στην πραγματικότητα έσπρωχναν ένα νεκρό παιδί σε αυτό το αναπηρικό καροτσάκι».

Λέγεται ότι το CCTV στη μονάδα έδειχνε τον Τζεφ να βάζει το σώμα της Ισαβέλλας στο καροτσάκι ενώ η Γκλίσον-Μίτσελ «χαμογελούσε στο πλευρό του» καθώς κατευθύνονταν προς την κοντινή παμπ Royal George λίγο μετά τις 7 μ.μ. στις 28 Ιουνίου.

Isabella was found in her pushchair inside a locked bathroom before being declared dead at the scene

Την επόμενη μέρα, στις 29 Ιουνίου, φέρεται ότι μετέφεραν το σώμα της Ισαβέλλας στο κέντρο της πόλης Ίπσουιτς με λεωφορείο, επισκεπτόμενοι καταστήματα όπως Cash Converters και Cash Exchange, όπου αγόρασαν εξοπλισμό και φορτιστές X-Box.

Η Miss Howes πρόσθεσε: «Έβαλαν τις αγορές τους σε μια κίτρινη πλαστική σακούλα που την τοποθέτησαν στο καροτσάκι πάνω από την Isabella».

Το σώμα της Ισαβέλλας ανακαλύφθηκε στις 30 Ιουνίου αφού ένας φίλος της Gleason-Mitchell ανέφερε ότι έλαβε ένα μήνυμα από αυτήν, λέγοντας ότι η κόρη της είχε «πεθάνει στον ύπνο της» τρεις μέρες νωρίτερα και βρισκόταν στο καροτσάκι της σε ένα μπάνιο.

Ο φίλος Jo Gardiner την είχε παροτρύνει να πάει στην αστυνομία, αλλά η Gleason-Mitchell απάντησε ότι η Isabella ήταν «καλυμμένη με μώλωπες» και είχε μαύρα μάτια και δεν μπορούσαν να το κάνουν γιατί θα έμπαιναν σε μπελάδες.

Αντίθετα, είπε ότι σχεδίαζαν να την θάψουν και «ήλπιζαν για το καλύτερο ότι κανείς δεν θα τη βρει».

Isabella Wheildon, two, who was found dead at a homeless unit in Ipswich, Suffolk, pictured with her mother Chelsea Gleason-Mitchell who denies her murder

Ένα βίντεο κλιπ στο κινητό της Gleason Mitchells τα ξημερώματα της 22ας Ιουνίου έδειξε την Isabella «να βρίσκεται ακίνητη στην κούνια της με δύο μαύρα μάτια».

Το CCTV από τη μονάδα, την έδειξε να είναι στο καροτσάκι φορώντας γυαλιά ηλίου με την κουκούλα ανεβασμένη, κρύβοντας το κεφάλι της.

Το ζευγάρι βγήκε με την μικρή στις 26 Ιουνίου, σε ένα κουρείο για να κουρευτεί ο Τζεφ.

Επέστρεψαν στις 3.15 μ.μ. και το CCTV έδειξε τα πόδια της Ισαβέλλας να κινούνται μέσα από το καροτσάκι της.

Η δεσποινίς Χάους είπε ότι ήταν ζωντανή μέχρι τότε και ότι είχε πεθάνει αργότερα εκείνη την ημέρα.

Η δίκη, η οποία θα διαρκέσει μεταξύ έξι και οκτώ εβδομάδων, συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr