Σήλια Κριθαριώτη: Μαγική νύχτα σε πύργο στο Παρίσι με παραμυθένια τουαλέτα black & white! (βίντεο)

Μαζί με τον σύζυγο της, Νίκο Τσάκο

Μια μαγική βραδιά εκτυλίχθηκε στο Château de Vaux-le-Vicomte, νοτιοανατολικά του Παρισιού!

Η Σήλια Κριθαριώτη βρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό gala γεμάτο superstars με οικοδεσπότες τον αρχιτέκτονα, Peter Marino, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Louis Vuitton, Pietro Beccari, την κινηματογραφική παραγωγό, Christine Schwarzman και την κοντέσσα, Patrice de Vogüé, της οποίας η οικογένεια είναι ιδιοκτήτρια του ιστορικού κάστρου 

Μέσα από το instagram account της μοιράστηκε ένα υπέροχο βίντεο, δείχνοντας μας λίγα πλάνα από το χώρο και την εκδήλωση.

"Η βραδιά ήταν καταπληκτική, με μια μοναδική συναυλία στο μεγάλο οβάλ σαλόνι, εκθαμβωτικά πυροτεχνήματα και τη ζεστή παρέα φίλων", σημειώνει η σχεδιάστρια μόδας.

Για την περίσταση φόρεσε την πιο εκθαμβωτική της τουαλέτα ever!

Σε off-shoulder design με μακρύ μανίκι και κεντημένο ένα sparkly ασημένιο μοτίβο στο μπούστο, έδινε την αίσθηση ότι βγήκε μόλις από κάποιο παραμύθι!

Το κάτω μέρος του φανταστικού αυτού φορέματος κατέληγε σε balloon style με λευκό χρώμα κάνοντας την την απόλυτη πριγκίπισσα!

Κι επειδή το αγαπημένο Παρίσι έχει χαμηλές θερμοκρασίες, η διεθνούς φήμης designer κάλυψε τους ώμους της με μία μακριά μαύρη κάπα με embelisshed ασημένια στοιχεία.

Φυσικά, στο πλευρό της μεταξύ άλλων καλών της φίλων πόζαρε και ο σύζυγος της, Νίκος Τσάκος.

Ήταν θεωρείτε πριγκιπική εμφάνιση αυτή;

Διαβάστε ακόμη: Άννα-Μαρία: Η εμβληματική εμφάνιση στον γάμο της κόρης της, Θεοδώρας - Το ιδιαίτερο κόσμημα με τα λευκά μαργαριτάρια & handmade τσάντα της αδερφής της, Βασίλισσας Μαργκρέτε (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασιλικός Γάμος: Το off shoulder νυφικό της Πριγκίπισσας Θεοδώρας δια χειρός Σήλια Κριθαριώτη ήταν παραμυθένιο – To δαντελένιο πέπλο & η Cartier τιάρα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr