Μίμης Πλέσσας: Δείτε φωτό από το λαϊκό προσκύνημα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών - Στις 3.00μμ η κηδεία

Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μαέστρο Μίμη Πλέσσα

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών από το πρωί η σορός του Μίμη Πλέσσα σε λαϊκό προσκύνημα ενώ στις 15:00 συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο “αντίο” στον αγαπημένο μουσικοσυνθέτη στην εξόδιο ακολουθία.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στον χώρο του πολιτισμού, πέθανε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, μία εβδομάδα πριν συμπληρώσει τα 100 του χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Μίμης Πλέσσας: Τα συγκινητικά λόγια του μονάκριβου γιου του, Αντώνη – «Για 65 χρόνια με συντρόφευσε & πλούτισε τη ζωή μου σαν πατέρας, φίλος & συνεργάτης» (φωτό)

Την θλιβερή είδηση του θανάτου του, έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα, το Σάββατο, με μία συγκινητική ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Και ξαφνικά “Έπεσε βαθειά σιωπή…”…..”Κι εσύ δεν θα’ σαι πλάι μου Αστέρι της Ζωής μου……” ….θα είσαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και πάλι Ψυχή μου. “Πέρασαν τόσα καλοκαίρια…βρεξαν τη στράτα μας φωτιές” σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση», έγραψε η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα.

Δείτε φωτό

Δείτε ακόμα: Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος αποχαιρετάει τον Μίμη Πλέσσα - "Είχε μυαλό πέρα από την ευαισθησία του-Ήταν σπουδαίος" - Ο "Δρόμος" τους ξεπέρασε τις πωλήσεις (βίντεο)

Μίμης Πλέσσας: Το αντίο της Finos Film μέσα από ένα βίντεο-αφιέρωμα - «Θα παραμείνει αιώνιος - Αντίο μαέστρο...»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr