Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν νεκρός για 5 ώρες στη πισίνα - Ο ιατροδικαστής θα λύσει το μυστήριο του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού - Τι ζήτησε η οικογένεια (βίντεο)

«Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη στιγμή» λέει η ανακοίνωση της οικογένειας

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ νεκρός στον πάτο της πισίνας του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Η σορός του Μπάλντοκ δεν φέρει τραύματα ή σημάδια που να υποδεικνύουν κάποια εγκληματική ενέργεια. Όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, ο ποδοσφαιριστής είχε ήδη ανασυρθεί από την πισίνα από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Φορούσε το μαγιό του, κάτι που δείχνει ότι πιθανόν έκανε μπάνιο όταν συνέβη το μοιραίο γεγονός.

Η σύζυγός του η οποία ήταν στην Αγγλία μαζί με την κόρη τους τον έψαχνε και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που ενοικίαζε ο Μπάλντοκ έτσι ώστε να μεταβεί αυτός να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Ο άνδρας μετέβη στο ακίνητο μόνο και μόνο για να εντοπίσει τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό στην πισίνα του.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Τα ξημερώματα της Πέμπτης ακολούθησε η ανακοίνωση και της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ, που ανέφερε τα εξής:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μας σε αυτή τη στιγμή».

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός για τουλάχιστον 5 ώρες!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο Μπάλντοκ βρισκόταν τουλάχιστον επί πέντε ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να έχει πεθάνει από παθολογικά αίτια, αφού το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Η πρώτη εικόνα παραπέμπει σε πνευμονική εμβολή λόγω της κατάστασης που εντοπίστηκε η σορός του, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αυτό το σενάριο.

Εξετάζεται η παρουσία δεύτερου ατόμου στο χώρο

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά πληροφορίες για την πιθανή ύπαρξη δευτέρου ατόμου στο χώρο, καθώς στον χώρο υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκαν δύο ποτήρια. 

Γι' αυτό το λόγω στελέχη της σήμανσης μπήκαν στο σπίτι και έλαβαν αποτυπώματα. Σε περίπτωση λοιπόν που επιβεβαιωθεί ότι υπήρχε και άλλο άτομο στο σπίτι το οποίο είδε τον 31χρονο σε άσχημη κατάσταση και τον άφησε μόνο του, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπο με την κατηγορία της «παράλειψης λύτρωσης από κίνδυνο ζωής»

Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο από την πισίνα όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής


Δείτε ακόμα: Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής – Τον έψαχνε η σύζυγός του για να ευχηθεί για τα γενέθλια της κόρης τους (βίντεο)

Οι παίχτες του ΠΑΟ βρέθηκαν στο σπίτι του

Από την πρώτη στιγμή της είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ στο σημείο έφτασαν αμέσως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Γιάννης Παπαδημητρίου, καθώς και ο Γιώργος Τζαβέλλας, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου και πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Ελλάδος. 

Πλήθος συμπαικτών και παραγόντων της ομάδας, όπως οι Ζέκα, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Βιλένα και Πέρεθ, βρέθηκαν έξω από την οικία, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν το τραγικό γεγονός.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr