Sandra Bullock-Keanu Reeves: Το reunion που όλοι περιμέναμε - Κούκλοι & ακμαίοι στα 60 τους!

Διατηρούν μία μοναδική φιλική σχέση 

Μία υπέροχη επανασύνδεση είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, στο Egyptian Theatre στο Χόλιγουντ.

Η Sandra Bullock και ο Keanu Reeves βρέθηκαν στην προβολή της επετείου των 30 χρόνων του Beyond Fest της υπερπαραγωγής τους Speed κι έδειχναν πιο κούκλοι και ακμαίοι από ποτέ!

Δείτε εδώ το τρέιλερ της ταινίας "Speed":

Η 60χρονη σταρ ήταν κομψή με total black σύνολο, αποτελούμενο από μπλέιζερ και maxi φούστα.

Δίπλα της ο πρωταγωνιστής του "John Wick" επέλεξε επίσης μαύρο κοστούμι.

"Διάλεξα αυτή την δουλειά γιατί πολλά άλλα άτομα την απέρριψαν"

Η Bullock κατά τη διάρκεια της βραδιάς είπε: «O μόνος λόγος που διάλεξε αυτή τη δουλειά ήταν γιατί πολλά άλλα άτομα την απέρριψαν».

Η ίδια - η οποία πήρε άδεια οδήγησης λεωφορείου παρόλο που δεν οδήγησε ποτέ το λεωφορείο - επαίνεσε τον Reeves σχετικά με την δύσκολη σκηνή που έπρεπε να γυρίσουν κατά τη διάρκεια της ταινίας όταν οι δυο τους βγήκαν από ένα όχημα με βόμβα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

«Φορούσα φούστα και παρατήρησα ότι λόγω της ταχύτητας θα σηκωνόταν, ο Keanu με βοήθησε καλύπτοντάς με. Αυτό θυμάμαι χαρακτηριστικά από εκείνη τη μέρα», ανέφερε.

Ο Reeves από την άλλη πλευρά αναφέρθηκε στον συμπρωταγωνιστή τους Ντένις Χόπερ -που έπαιζε τον κακό Χάουαρντ Πέινλ, χαρακτηρίζοντας τον «λίγο τρελό», αλλά «απόλυτα επαγγελματία».

«Είχαμε κάποιο αστείο διάλογο, και αυτό ήταν φοβερό», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, οι ηθοποιοί επανενώθηκαν για να πρωταγωνιστήσουν ως Άλεξ Γουάιλερ και Δρ. Κέιτ Φόρστερ στην ταινία φαντασίας του 2006 «The Lake House» του Αλεχάντρο Αγκρέστι, το οποίο έλαβε απίστευτα κριτικές, κερδίζοντας 114,8 εκατομμύρια δολάρια από προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων στο box office.

Διαβάστε ακόμη: Ράγισε καρδιές η στιγμή που η σταρ του σινεμά, Σάντρα Μπούλοκ, σκόρπισε τις στάχτες του συντρόφου της, στον ποταμό Γουαϊόμινγκ – Την ημέρα των γενέθλιών του (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Ο πιο καλοπληρωμένος ηθοποιός της χρονιάς είναι ο Keanu Reeves! 15 εκατ. δολάρια για τον John Wick

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr