Dream Team! Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωή Λάσκαρη, Κάτια Δανδουλάκη με τον Ηλία Μαροσούλη - Απόλαυσαν show της Άννας Βίσση!

Όλοι είχαν αντιληφθεί το τεράστιο ταλέντο της ερμηνεύτριας

Πόσο υπέροχες και νοσταλγικές αυτές οι vintage στιγμές!

Το παρακάτω έγχρωμο κλικ μας πάει πίσω στο 1990, τότε που η Άννα Βίσση έδωσε ένα εντυπωσιακό show στο Ρεξ.

Ανάμεσα στο πλήθος που τη θαύμασε ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωή Λάσκαρη, Κάτια Δανδουλάκη με τον Ηλία Μαροσούλη.

Όπως φαίνεται και από το ενσταντανέ που τραβήχτηκε στα παρασκήνια όλοι τους δείχνουν χαρούμενοι έχοντας απολαύσει μία φανταστική βραδιά.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

Star Power: Την σεζόν 1990-91 η Άννα Βίσση είχε παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό show στο “Ρεξ” για το οποίο μιλούσε όλη η Αθήνα. 

Μια από τις πιο διάσημες συντροφιές που παρακολούθησε το πρόγραμμα ήταν φυσικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με την Ζωή Λάσκαρη, την Νόρα Βαλσάμη και την Κάτια Δανδουλάκη που σε αυτό το σπάνιο κλικ ποζάρουν μαζί με τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη.

Όλες είχαν αντιληφθεί το μέγεθος του άστρου της. Περισσότερο από όλους ίσως η Αλίκη που έκανε και παρέα μαζί της και με τον Νίκο Καρβέλα εκείνη την εποχή και είχε προβλέψει την εξέλιξη της.Ήταν από τους πρώτους που έμαθε για τους «Δαίμονες» που θα ανέβαιναν την επόμενη σεζόν στο «Αττικόν».

«Μια ροκ όπερα σκάρωσαν τα παιδιά!» δήλωνε τότε η Αλίκη Βουγιουκλάκη «Διέκρινα ένα θεατρικό ταλέντο της Αννούλας, πιστεύω ότι μπορεί να προχωρήσει στο χώρο του θεάτρου, του μιούζικαλ της ροκ όπερας, έχει και το ταλέντο και τις φωνητικές δυνατότητες και αυτό που λέμε ,το φυσικό χάρισμα που την κάνει να είναι σταρ...»

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση: "Από αγάπη υπερβολική" γέμισε το Καλλιμάρμαρο! Όλη η showbiz στη συναυλία της κορυφαίας ερμηνεύτριας (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Vintage κλικ: Αλίκη Βουγιουκλάκη & Μαρινέλλα σε νυχτερινή έξοδο - Η άγνωστη φιλία δύο μεγάλων σταρ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr