28χρονη Βρετανίδα αισθητικός ίσως πάει 60 χρόνια φυλακή - Την έπιασαν με 2 βαλίτσες κοκαΐνη 35 εκ. δολ. - Ο μπαμπάς της είπε ότι την εκβίασαν να τις μεταφέρει (φωτό)

«Για το μόνο πράγμα για το οποίο είναι ένοχη είναι ότι είναι ηλίθια και αφελής», πρόσθεσε ο πατέρας.

Μια Βρετανίδα αισθητικός ίσως φυλακιστεί για 60 χρόνια στις ΗΠΑ επειδή φέρεται να μετέφερε κοκαΐνη αξίας 3,5 εκατομμυρίων λιρών κρυμμένη σε βαλίτσες στο σπίτι από διακοπές στο Μεξικό.

Η Kimberly Hall, 28 ετών, ισχυρίστηκε ότι αναγκάστηκε να μεταφέρει βαλίτσες για δύο άνδρες που της πρόσφεραν δωρεάν διακοπές στο Κανκούν.

Ο πατέρας της είπε ότι ήταν «κατασκευαστές ακινήτων» και φέρεται να την «κάλεσαν να μείνει μαζί τους» αφού τη συνάντησε σε άλλες διακοπές στην Πορτογαλία.

Ισχυρίστηκε ότι την «απείλησαν» μόλις έφτασε στο Μεξικό και «την εξανάγκασαν να φέρει δύο βαλίτσες στο σπίτι» τις οποίες είχαν ετοιμάσει.

Νόμιζε ότι περιείχαν 250.000 δολάρια σε μετρητά, σύμφωνα με την οικογένειά της. Ωστόσο, οι ερευνητές της Εσωτερικής Ασφάλειας στο αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο ανακάλυψαν 43 κιλά κοκαΐνης στις σακούλες αξίας 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι αστυνομικοί την περίμεναν στο αεροδρόμιο O'Hare του Σικάγο καθώς ετοιμαζόταν για μια πτήση ανταπόκρισης προς το Μάντσεστερ.

Ο πατέρας της Hall, John, 59 ετών, δήλωσε στη Sun: «Δεν είναι λαθρέμπορος ναρκωτικών. Πήραν το τηλέφωνό της και απείλησαν την οικογένειά μας και γι 'αυτό το έκανε»

«Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τίποτα απολύτως. Είχε μια καλή ανατροφή και πάντα δούλευε για τα χρήματά της.

«Για το μόνο πράγμα για το οποίο είναι ένοχη είναι ότι είναι ηλίθια και αφελής».

Η 28χρονη κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών και κατοχή με πρόθεση παράδοσης μετά τη σύλληψή της τον Αύγουστο.

Ο πατέρας της είπε ότι έχουν πληρώσει 28.000 λίρες για έναν καλό δικηγόρο και είναι τρομοκρατημένοι για την ευημερία της επειδή πολύ καταβεβλημένη.

Πρόκειται για κακούργημα κατηγορίας Χ που επισύρει ποινή φυλάκισης μεταξύ 15 και 60 ετών.

Οι ποινές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ποσότητα των ναρκωτικών που έχουν στην κατοχή τους.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φυλακή Cook County του Σικάγο, περιμένοντας τη δίκη της.

Αυτή η φυλακή έχει κρατήσει αρκετούς διαβόητους εγκληματίες, συμπεριλαμβανομένων των Al Capone, Tony Accardo, Frank Nitti, Larry Hoover, Jordan Tate, Jeff Fort, Richard Speck, John Wayne Gacy και Chicago Seven.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr