Αδιανόητο βίντεο: Οn camera η Virginia ομολογεί ότι σκότωσε τους γονείς της - Τους έκρυβε επί 5 χρόνια στο σπίτι & ζούσε με τις συντάξεις τους

«Είναι σωστό να εκτίσω την τιμωρία μου», είπε.

Μια γυναίκα που δολοφόνησε και τους δύο γονείς της και στη συνέχεια έκρυψε τα πτώματά τους στο σπίτι της για χρόνια καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Η Virginia McCullough δηλητηρίασε τον πατέρα της John και επιτέθηκε στη μητέρα της Lois με ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, και στη συνέχεια κάλυψε τους θανάτους τους με ψέματα στην υπόλοιπη οικογένεια.

Η 36χρονη είπε σε συγγενείς και αρχές ότι το ζευγάρι δεν ήταν καλά ή έλειπε σε διακοπές όποτε αναρωτιόντουσαν γιατί δεν τους είχαν δει.

Η McCullough καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστη ποινή 36 ετών, έχοντας παραδεχτεί δύο κατηγορίες δολοφονίας τον Ιούνιο.

Ο δικαστής, κ. Justice Johnson, δήλωσε ότι οι ενέργειες της McCullough ήταν μια «κατάφωρη παραβίαση της εμπιστοσύνης που δεν θα έπρεπε να υπάρχει μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους».

Είπε ότι ήταν βέβαιος ότι τα αδικήματα αφορούσαν «σημαντικό βαθμό τόσο προμελέτης όσο και σχεδιασμού».

Η on camera παραδοχή

Σε πλάνα από κάμερα σώματος από τη σύλληψή της, η McCullough λέει στους αστυνομικούς: «Ήξερα ότι αυτό θα ερχόταν τελικά.

«Είναι σωστό να εκτίσω την τιμωρία μου».

Δείτε το βίντεο:

Μια έρευνα για αγνοούμενο άτομο ξεκίνησε εκείνο το μήνα και όταν η αστυνομία επισκέφθηκε το σπίτι του ζευγαριού στο Pump Hill, Great Baddow, όπου η κόρη τους ισχυρίστηκε ότι έλειπαν σε διακοπές μέχρι τον Οκτώβριο.

Αυτό κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών και πήραν άδεια να μπουν στο σπίτι, όπου βρήκαν ανθρώπινα λείψανα που αργότερα αναγνωρίστηκαν ως ο κύριος και η κυρία McCullough.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι δολοφονίες έλαβαν χώρα σε κάποιο στάδιο το καλοκαίρι του 2019 και οι μεταθανάτιες εξετάσεις αποκάλυψαν ότι και οι δύο είχαν δηλητηριαστεί με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Μετά το θάνατό τους, συνέχισε να ξοδεύει τις συντάξεις τους.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι επωφελήθηκε από σχεδόν 150.000 λίρες ως αποτέλεσμα της δολοφονίας των γονιών της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr