Τατιάνα Μπλάτνικ: «Ήταν μια χρονιά γεμάτη αβεβαιότητα & πόνο – Στις αντιξοότητες βρίσκουμε την δύναμή μας» - Τι είπε για το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο (φωτό)

«Προχωράω μπροστά με ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές υπάρχει πάντα φως», πρόσθεσε.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έδωσε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο BHMAgazino και μεταξύ άλλων μίλησε για το 2024 και το πόσο πόνο της έφερε, τις προκλήσεις, αλλά και το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο.

Η πρώην σύζυγος του γιου τους τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαου δήλωσε στο ότι στηρίχθηκε στην οικογένεια, τους φίλους και την ψυχική υγεία της για να αντεπεξέλθει φέτος. 

Τόνισε ότι συνέχισε να εργάζεται δημόσια για την εκστρατεία "The Uniform of Hope", η οποία την ενέπνευσε. 

Σε ερώτηση για τη χρονιά που πέρασε, στην οποία πήρε διαζύγιο ενώ εξαφανίστηκε και ο θετός αδερφός της Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, η Τατιάνα Μπλάτνικ απάντησε:

«Το 2024 ήταν πράγματι για εμένα μία δύσκολη, μια μεταβατική χρονιά, γεμάτη στιγμές αβεβαιότητας και πόνου. Πιστεύω όμως ότι στις αντιξοότητες συχνά βρίσκουμε την βαθύτερη δύναμή μας. Οι προκλήσεις της ζωής μου υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να αντέχουμε, να ελπίζουμε, να έχουμε πίστη στην δύναμη του ανθρώπου. Στηρίχθηκα στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και στο ευρύτερο περιβάλλον μου για υποστήριξη και πήρα από αυτούς τεράστια δύναμη. Επιπλέον η ενασχόλησή μου με την ψυχική υγεία υπήρξε θεραπευτική για εμένα, καθώς μου επέτρεψε να διοχευτεύω την ενέργεια μου σε κάτι θετικό, με θετικό αντίκτυπο.

Όλα συνέβησαν την ίδια εποχή, ήταν σαν να μια χιονοστιβάδα αλλαγών σε κοινή θέα. Και την ίδια ώρα συνεργαζόμουν για την υλοποίηση της εκστρατείας The Uniform of Hope, οπότε δεν μπορούσα να αποσυρθώ από την δημόσια σφαίρα, ακόμη κι αν το ήθελα. Οι ιστορίες ελπίδας και ανθεκτικότητας που μοιράστηκαν οι αθλητές ήταν μια τεράστια πηγή δύναμης και έμπνευσης για = εμένα προσωπικά εκείνη την περίοδο και γι’ αυτό αισθάνομαι ευγνώμων και ελπίζω η καμπάνια μας να μπορέσει να υποστηρίξει και να εμπνεύσει κι άλλους να βγουν από τις δυσκολίες της ζωής, όπως συνέβη σε μένα».

τατιανα νικολαος

Στη συνέχεια συμπλήρωσε τα εξής:

«Εκείνο το διάστημα, έμαθα επίσης την σημασία του να επιτρέπει κάνεις στον εαυτό του να αισθάνεται, να θρηνεί, να επεξεργάζεται τα συναισθήματά του και να προχωράει μπροστά με συμπόνια προς τον εαυτό του. Μέσα από αυτές τις προκλήσεις κατάλαβα ότι ενώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι μας συμβαίνει, μπορούμε να επιλέξουμε πως θα αντιδράσουμε. Προχωράω μπροστά με ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές υπάρχει πάντα φως και η ευκαιρία να εξελιχθούμε.

Το μήνυμά μου προς όσους αντιμετωπίζουν αντιξοότητες είναι να θυμούνται ότι ποτέ δεν είμαστε πραγματικά μόνοι και ότι με υπομονή και με την ουσιαστική επαφή με τους γύρω μας και τον εαυτό μας μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις».

Για την ιστορία, το ζευγάρι ήταν για 14 χρόνια παντρεμένο και το διαζύγιο ήταν "βελούδινο".

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο Γκστάαντ της Ελβετίας το 2003. 

Το 2004, πήγαν μαζί στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας όπου πανηγύρισαν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου του 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά στο Λονδίνο.

Το 2010 οι δυο τους έδωσαν συνέντευξη τύπου ως ζευγάρι στον Ναυτικό Όμιλο στο Μικρολίμανο, μαζί με τον τέως βασιλιά και την Άννα Μαρία.

Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες με royals από όλον τομ κόσμο σε μια μαγευτική τελετή.

Διαβάστε ακόμα: Έκκληση κάνει η Τατιάνα Μπλάντνικ: «Οι προσευχές σας είναι δύναμη για την οικογένειά μας» - Αγνοούμενος ο ετεροθαλής αδελφός της εδώ και 10 μέρες (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπας Νικόλαος: 14 χρόνια γάμου θα γιόρταζαν σήμερα - Οι σπάνιες φωτό από την υπέροχη τελετή στις Σπέτσες & το royal διαζύγιο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr