Η Νάνα Μούσχουρη έχει γενέθλια & ο Νίκος Αλιάγας της εύχεται: «Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μου που κλείνει σήμερα τα 90» (φωτό)

«Με μια απέραντη διεθνή καριέρα κατά την διάρκεια της οποίας δεν έπαψε ποτέ να προβάλει την Ελληνικότητα της», πρόσθεσε.

Η Νάνα Μούσχουρη η εμβληματική τραγουδίστρια από τη Κρήτη με την διεθνή καριέρα και πάνω από 380.000.000 πωλήσεις δίσκων έχει γενέθλια και κλείνει τα 90!

Η κορυφαία της γενιάς της έχει τιμηθεί πολλάκις για την συνεισφορά της στον παγκόσμιο πολιτισμό και ιδιαιτέρως στον ελληνικό και τον γαλλικό.

Την τίμησε και με μια ανάρτηση ο πολύ καλός της φίλος και δημοσιογράφος, Νίκος Αλιάγας, ο οποίος της πήρε και μια συνέντευξη για την Καθημερινή.

Μεταξύ άλλων του εκμυστηρεύτηκε: «Την τελευταία μου συναυλία θέλω να την πραγματοποιήσω στην Ελλάδα»

Ο παρουσιαστής της ευχήθηκε χρόνια πολλά με ένα πολύ ωραίο μήνυμα και φωτογραφίες.

Δείτε την ανάρτηση:

Αναλυτικά στην λεζάντα έγραφε:

«Χρόνια πολλά στην αγαπημένη Νάνα Μούσχουρη που κλείνει σήμερα τα 90 χρόνια, μια απέραντη διεθνή καριέρα κατά την διάρκεια της οποίας δεν έπαψε ποτέ να προβάλει την Ελληνικότητα της… «Την τελευταία μου συναυλία θέλω να την πραγματοποιήσω στην Ελλάδα» μου είπε προ ημερών στην συνέντευξη που κυκλοφορεί σήμερα στο ένθετο της κυριακάτικης καθημερινής».

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκος Αλιάγας αγκαλιά με την Νάνα Μόσχουρη - "Η φίλη" μου

Διαβάστε ακόμα: Η Νανά Μούσχουρη αποχαιρετά τον Αλέν Ντελόν - "Παραμένεις πάντα μέσα στην καρδιά μου - Μεγάλο προνόμιο που σε γνώρισα" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr