Φρίκη στη Μυτιλήνη: 14χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο άνδρες 22 και 21 ετών - Aποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν δημοσιοποιήσαν το βίντεο της πράξης τους

Το περιστατικό σύμφωνα με την 14χρονη έγινε σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Αγιάσου

Τα όσα πέρασε μία 14χρονη τον περασμένο Αύγουστο από δύο άνδρες 22 και 21ος ετών στη Μυτιλήνη βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε η κοπέλα.

Η κοπέλα είπε στην αστυνομία ότι βιάστηκε από τους δύο άνδρες ενώ στη συνέχεια την απειλούσαν ότι τα δημοσιοποιήσουν το βίντεο που την κατέγραψαν για να μην μιλήσει. Μάλιστα η 14χρονη έφτασε στο σημείο να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης που υποβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου, οι δύο άνδρες αρχικά την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια, όπως είπε στους αστυνομικούς, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στην περιοχή Άγιος Δημήτριος Αγιάσου και εκεί τη βίασαν και οι δύο με χρήση βίας, καταγράφοντας τις αποτρόπαιες πράξεις τους σε βίντεο.

Αρχικά η ανήλικη δεν είπε τίποτα στους γονείς της αλλά την περασμένη Τρίτη τόσο η ίδια όσο και οι δικοί της έμαθαν ότι το φρικιαστικό βίντεο είχε κοινοποιηθεί σε τρίτους μέσω των social media.

Μια ημέρα αργότερα η ανήλικη προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της παίρνοντας χάπια με τους γονείς της να την μεταφέρουν στο γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης, στο οποίο η 14χρονη έμεινε για νοσηλεία μέχρι την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το  του Aeolos tv, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση έχουν ζητήσει την ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί το επίμαχο βίντεο, με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης να ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr