Κάνιε Γουέστ: Ήθελε να κάνει σεξ με την μητέρα της συζύγου του, Μπιάνκα Σενσόρι - "Είναι παντρεμένη", του απάντησε

Μηνύματα που "καίνε" τον γνωστό ράπερ

Αντιμέτωπος με μία καταγγελία που σοκάρει βρίσκεται ο Κάνιε Γουέστ.

Ο γνωστός ράπερ φέρεται να έστειλε μήνυμα στην σύζυγο του, Μπιάνκα Σενσόρι και να της ζητάει να συνευρεθεί με την μητέρα της, ενώ εκείνη θα τους παρακολουθούσε.

Η συγκεκριμένη είδηση συμπεριλαμβάνετε μέσα στην καταγγελία πρώην βοηθού του Γουέστ, η οποία ισχυρίζεται ότι την νάρκωσε και τη βίασε σε ένα πάρτι του Diddy.

west-katagelousa
Η πρώην βοηθός του ράπερ, Λορέν Πιτσιότα

Μάλιστα, μέσα στις 86 σελίδες μήνυσης που κατέθεσε η Πιτσιότα υποστηρίζει ότι ο Γούεστ της έδειξε SMS που είχε αντάλλαξει με την Σενσόρι στα οποία, μεταξύ άλλων, έλεγαν ότι ήθελε να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με την Πιτσιότα, τα μηνύματα εστάλησαν στις 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ανέφεραν την μητέρα της 29χρονη συντρόφου του Γουέστ, Αλεξάντρα Σενσόρι, η οποία εκείνή την περίοδο τους είχε επισκεφθεί από την Αυστραλία.

censori-mitera
Η ξανθιά κυρία είναι η μητέρα της Μπιάκα Σενσόρι

Σε ένα από αυτά, που κατά την πρώην βοηθό του Γουεστ, ο ράπερ ήθελε να στείλει στη σύντροφό του, ανέφερε ότι ήθελε η Μπιάνκα Σενσόρι να τον «δει» να κάνει σεξ με τη μητέρα της.

Η Πιτσιότα συμπληρώνει ότι ο Γουέστ της έδειξε απάντηση της Σενσόρι με την 29χρονη να γράφει για τη μητέρα της πως «είναι παντρεμένη».

Οι δικηγόροι του Γουέστ, πάντως, έχουν χαρακτηρίσει την αγωγή της ως «αβάσιμη» και ισχυρίστηκαν ότι εκβίαζε τον ράπερ.

Διαβάστε ακόμη: Kanye West-Bianca Censori: Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι - Δεν μένουν πια μαζί

Διαβάστε ακόμη: Μπιάνκα Σενσόρι: Κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση για προσβολή δημοσίας αιδούς - Εμφανίστηκε και με τις ρώγες έξω

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr