Καρκινοπαθής πατέρας 7 παιδιών, επέζησε 3 απόπειρες δολοφονίας από την γυναίκα του & τον κολλητό του - Τώρα την θέλει πίσω, πάει & την βλέπει στην φυλακή (φωτό & βίντεο)

Ο καρκινοπαθής ελπίζει ότι θα ζει σε 9 χρόνια που θα αποφυλακιστεί η γυναίκα του και της ετοιμάζει πάρτι

Ένας άνδρας ελπίζει να νικήσει τον καρκίνο για να μπορέσει να ξανασμίξει με τη γυναίκα του - παρόλο που εκείνη σχεδίαζε να τον πυροβολήσει να τον δηλητηριάσει και να τον ανατινάξει στην επέτειο του γάμου τους με τον εραστή της.

Η σύζυγος του Ray Weatherall, Hayley, 38, σχεδίασε με τον κρυφό εραστή της - που ήταν επίσης ο καλύτερος φίλος του για 20 χρόνια - να σκοτώσουν τον αφοσιωμένο σύζυγό της σε μια ​​σειρά από συνωμοσίες, από τις οποίες επέζησε. Η κόρη του Πάουελ, Χέδερ, συμμετείχε επίσης.

Αυτή και ο Γκλεν Πόλαρντ καταδικάστηκαν και οι δύο σε ισόβια φυλάκιση, για τον πυροβολισμό στο πρόσωπο, την έκρηξη σε θερμάστρα πισίνας και σχέδιο να βάλει τέλος στη ζωή του με υπνωτικά χάπια και ινσουλίνη.

Ο πατέρας των επτά παιδιών, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο, έχει ακόμα την ουλή από τη σφαίρα και τα εγκαύματα δεύτερου βαθμού για να του θυμίζουν τα περιστατικά.

Όμως, μετά από 5 χρόνια ο Γουέδεραλ λέει ότι την έχει «συγχωρέσει εντελώς».

Συνεχίζει να την επισκέπτεται

Παρά την κατάστασή του, εξακολουθεί να κάνει ταξίδια 200 μιλίων κάθε μήνα για να τη δει στο HMP Bronzefield, στο Ashford του Surrey - και ανυπομονεί να κάνει ένα «μεγάλο πάρτι» όταν τελικά βγει σε 9 χρόνια.

«Στόχος μου είναι να επιβιώσω, ώστε η Χέιλι να απελευθερωθεί από τη φυλακή και να επιστρέψει στο σπίτι», είπε στη Mirror. «Αυτό το σπίτι είναι τόσο δικό της όσο και δικό μου. Ανυπομονώ να την έχω πίσω. Θα έπρεπε να είχα πεθάνει πριν από χρόνια.

«Είναι θαύμα που είμαι εδώ. Στόχος μου είναι να τη δω να περνάει από αυτή την πόρτα. Θα μείνω αρκετά ζωντανός για αυτό. Ο κόσμος λέει ότι είμαι τρελός αλλά δεν με νοιάζει. Την επισκέπτομαι κάθε μήνα και φιλιόμαστε και αγκαλιάζουμε και είναι υπέροχο. Η Χέιλι υπέστη πλύση εγκεφάλου. Ήταν ανόητη. Πάντα παρασυρόταν εύκολα. Και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για αυτή τη βλακεία. Αλλά κατηγορώ εξ ολοκλήρου τον παλιό μου φίλο Γκλεν».

Ο κ. Weatherall λέει ότι δεν θέλει να ξαναδεί τον πρώην καλύτερό του φίλο και ότι δεν θα προσκληθεί στο πάρτι απελευθέρωσης της Hayley.

Ο πιστός σύζυγος στο παρελθόν είχε εκπλήξει τους πάντες με τη συγχώρεσή του - αγόρασε στη γυναίκα του χριστουγεννιάτικα δώρα για να τα απολαύσει στη φυλακή λίγους μήνες μετά τη φυλάκισή της.

Ένας οικογενειακός φίλος είπε στη Mirror ότι ήθελε να της δώσει άρωμα, αλλά επειδή δεν επιτρέπονταν τα υγρά στη φυλακή, επέλεξε ένα CD Boyzone.

Παρά το γεγονός ότι ένας δικαστής αποκάλεσε την κυρία Weatherall «ψυχρή και υπολογισμένη» και «ανυπόμονη» για τον θάνατο του συζύγου της, ο σύζυγός της ισχυρίστηκε ότι ήταν «χειρότερη από αυτήν».

Οι απόπειρες δολοφονίας

Ο Ρέι είχε πει ότι είχε μήνες ζωής όταν η Χέδερ, τον πυροβόλησε στο πρόσωπο σαν «ελεύθερος σκοπευτής» μετά από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών κατά της ζωής του, όπως η έκρηξη σε θερμάστρα πισίνας που του άφησε εγκαύματα δεύτερου βαθμού, και δηλητηρίασε τον με ινσουλίνη.

Ο κ. Weatherall αγνοούσε ότι η σύζυγός του και ο επί 20 χρόνια καλύτερος φίλος του προσπαθούσαν να τον σκοτώσουν αφού σχεδίαζαν μια νέα ζωή μαζί.

Στη δίκη τους, το Maidstone Crown Court ενημερώθηκε ότι ο μη θανατηφόρος πυροβολισμός πυροδότησε μια μακρά και περίπλοκη έρευνα της αστυνομίας του Κεντ, η οποία αποκάλυψε μια σειρά από άλλες ανεπιτυχείς απόπειρες κατά της ζωής του άνδρα, που είχαν προγραμματιστεί πριν και μετά τον πυροβολισμό.

Λίγο μετά τη φυλάκισή τους, ο κ. Weatherall είπε στο Good Morning Britain ότι ο Γκλεν ήταν ο κύριος υποκινητής της πλοκής και ότι η σύζυγός του «σύρθηκε σε αυτό».

 

Είπε: «Είμαι αηδιασμένος με τον Γκλεν και την κόρη του. Ο Γκλεν ήταν σίγουρα ο οδηγός όλων. Αηδιάζω που η γυναίκα μου ασχολήθηκε με όλα αυτά.

«Ήταν πιθανώς δύο ή τρεις μήνες πριν μάθω τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Άρχισε να είναι λίγο ψυχρή απέναντί ​​μου.

«Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαμε ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα. Ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς μπλέχτηκε σε όλο αυτό».

Η Heather Pollard, η Hayley Weatherall, που φυλακίστηκαν και οι δύο για 15 χρόνια, και ο Glenn Pollard, ο οποίος φυλακίστηκε για 17 χρόνια

 

Τους αποκάλυψε η ανιψιά

Τα σχέδια τους ξεκίνησαν να ξετυλίγονται τον Ιανουάριο, αφού η ανιψιά του Ρέι, Έμα Γουόρσφολντ, ενημέρωσε την αστυνομία ότι προσπαθούσαν να σκοτώσουν τον Ρέι, αφού έμαθε για την υπόθεση.

Η αστυνομία του Κεντ έκανε έφοδο στα σπίτια τους και βρήκε το τουφέκι με μπουλόνι που χρησιμοποιήθηκε για να τον πυροβολήσει.

Οι ηλεκτρικές συσκευές αναλύθηκαν και εκατοντάδες μηνύματα ανακαλύφθηκαν μεταξύ του Γκλεν και της Χέδερ, μεταξύ των οποίων και για το πώς σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον ερωτικό του αντίπαλο.

Ο κ. Γουέδεραλ ανατινάχθηκε όταν εξερράγη ο καυστήρας του ενώ και ένα περιστατικό ύποπτης δηλητηρίασης.

Ο Γκλεν Πόλαρντ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη τουλάχιστον 17 ετών, ενώ οι άλλοι δύο καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη τουλάχιστον 15 ετών.

Ο Ρέι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου τον Αύγουστο του 2015 και τον επόμενο χρόνο του δόθηκε μόνο 18 μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr