Μάργκοτ Ρόμπι: Η πρέσβειρα της Chanel No.5 - Ετοιμόγεννη αλλά έτοιμη να κατακτήσει με το διασημότερο άρωμα τον πλανήτη (βίντεο)

Δείτε το κλιπ για τη νέα καμπάνια

Η Μάργκοτ Ρόμπι σε ακόμη έναν μεθυστικό "ρόλο" ...

Η ξανθιά καλλονή μας είχε ανακοινώσει πριν ένα μήνα ότι θα είναι το πρόσωπο του Chanel No. 5, του αρώματος με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο που όσα χρόνια και αν περάσουν, αποπνέει την ίδια, ουσιαστική νότα θηλυκότητας.

Βέβαια, αυτό δεν ήταν έκπληξη για εμάς, καθώς η Ρόμπι είναι πρέσβειρα του οίκου από τον Μάρτιο του 2018.

Χθες (14 Οκτωβρίου 2024), η Chanel κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό σποτ με την Margot Robbie και τον γοητευτικό, Jacob Elordi για μια νέα καμπάνια, σε σκηνοθεσία του Ιταλού σκηνοθέτη Luca Guadagnino (Call Me By Your Name, Challengers, Queer).

Γυρισμένο στην Καλιφόρνια και με τίτλο See You at 5, το φιλμ απεικονίζει την Robbie και τον Elordi να βρίσκονται σε ένα ρομαντικό παιχνίδι “θα το κάνουν ή όχι” στο φόντο του ηλιοβασιλέματος του Big Sur.

Image may contain Margot Robbie Blazer Clothing Coat Jacket Formal Wear Suit Long Sleeve Sleeve Adult and Person

«Η πρώτη μου ανάμνηση από το Chanel No. 5 είναι η διαφήμιση με τη Nicole Kidman σε σκηνοθεσία του Baz Luhrmann», λέει η Ρόμπι.

«Πιθανότατα ήμουν 14 ετών και το Moulin Rouge ήταν τεράστια επιτυχία. Θυμάμαι τόσο ζωντανά τη διαφήμιση. Και επειδή η Nicole είναι Αυστραλή, μου έδωσε εκείνη την πρώτη σπίθα του “Ίσως αυτά τα όνειρα είναι εφικτά. Κάποια άλλη από τη χώρα μου το πέτυχε. Ίσως μπορώ κι εγώ.”»

Image may contain Stuart Reardon Face Head Person Photography Portrait Clothing Footwear Shoe Adult and Sitting

Η χαρακτηριστική, ανεπιτήδευτη λάμψη της Robbie ταιριάζει απόλυτα με τη Chanel!

«Στην Αυστραλία, μας αρέσει η ανεπιτήδευτη ομορφιά, αλλά με έναν πιο casual τρόπο», σκέφτεται.


$172

«Νομίζω ότι η γαλλική ομορφιά είναι επίσης ανεπιτήδευτη, αλλά με έναν πιο προσεγμένο τρόπο. Είναι δύσκολο να το πετύχεις, αλλά νομίζω πως είναι αυτό που όλοι επιδιώκουμε».

Στο δίλεπτο φιλμ, η Robbie βάζει λίγο από το άρωμα ενώ φορά ένα κόκκινο τουίντ σύνολο πριν μπει στο ανοιχτό αυτοκίνητό της για να συναντήσει τον Elordi, αλλά η μοίρα μπαίνει εμπόδιο.

Στο τέλος, δεν χρειάζεται τον άντρα για να βουτήξει στη ζωή (φορώντας ένα άλλο custom κόκκινο Chanel ρούχο — αυτή τη φορά ένα μπικίνι).

Δείτε εδώ το κλιπ:

«Υπάρχει κάτι εγγενώς παθιασμένο και δυνατό στο χρώμα κόκκινο», λέει η Robbie.

«Υπάρχει πραγματική δύναμη σε αυτό το άρωμα, επίσης. Όταν σκέφτομαι τον τύπο της γυναίκας που μπορεί να φορά το Chanel No. 5, νομίζω ότι είναι ισχυρή, έχει επιθυμίες».

Chanel No. 5

Το Chanel No. 5 λοιπόν, το μεθυστικό αυτό άρωμα, ήταν και το πρώτο άρωμα που λάνσαρε η Γαλλίδα μόδιστρος Gabrielle “Coco” Chanel το 1921, με την ίδια μάλιστα να είναι και το πρώτο πρόσωπο του αρώματος στη διαφήμιση που δημοσιεύτηκε το 1937 σε γνωστό περιοδικό μόδας.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι θα είναι η Margot Robbie τo 2054 – Ένα «δώρο» για τα γενέθλιά της από το ΑΙ (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Μάργκοτ Ρόμπι: Η πιο ωραία ετοιμόγεννη! Εμφάνιση λίγο πριν τον τοκετό με τον σύζυγο της, Τομ Άκερλεϋ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr