Viral η 94χρονη Tik Toker! – Δίνει τους 9 λόγους που χώρισε το αγόρι της – «Πείτε στους παππούδες σας ότι είμαι ξανά ελεύθερη» (βίντεο)

«Οι λόγοι που χώρισα τον φίλο μου. Όλοι θέλουν να ξέρουν, οπότε θα σας πω. Έχω πολλούς λόγους», πρόσθεσε.

Η 94χρονη Τik Toker Grandma Droniak με τους 14 εκατομμύρια ακόλουθους μας παρουσίασε μια λίστα με τους λόγους που παράτησε το αγόρι της.

Το χιουμοριστικό βίντεο συγκέντρωσε 355 χιλιάδες likes και πάνω από 8 χιλιάδες σχόλια.

Η χαριτωμένη γιαγιάκα είχε ενημερώσει τους θαυμαστές της για το τέλος της σχέσης, γράφοντας: «πείτε στους παππούδες σας ότι είμαι πάλι διαθέσιμη». 

Τώρα, η Grandma D μοιράστηκε τους εννιά λόγους που παράτησε το αγόρι της.

«Οι λόγοι που χώρισα τον φίλο μου. Όλοι θέλουν να ξέρουν, οπότε θα σας πω. Έχω πολλούς λόγους».

Δείτε το βίντεο: 

@grandma_droniak

heres why i dumped my boyfriend

♬ original sound - grandma_droniak

«Μια φορά μου είπε να σκάσω και δεν μου αρέσει αυτό. Κανείς δεν μου λέει να σκάσω. Αυτό είναι αγένεια! Ποτέ μην αφήσετε έναν άντρα να σας πει να σκάσετε. Δεν είναι σωστό».

«Είναι Λέων και έπρεπε να το είχα καταλάβει. Οδηγεί άθλια και παραλίγο να σκοτωθώ, οπότε δεν πρόκειται να ξαναμπώ στο αυτοκίνητο μαζί του. Και έχει κακό γούστο στη μουσική – δεν ξέρει καν ποια είναι η Taylor Swift!».

«Το κρεβάτι του δεν είχε κεφαλάρι. Μπορείς να το πιστέψεις αυτό; Ένας ενήλικας άντρας», ανέφερε χιουμοριστικά. Τέλος, πρόσθεσε πως ήταν πολύ κοντά με την πρώην του, κάτι που την ενόχλησε: «Έχω μπλοκάρει όλους τους πρώην μου, γιατί είμαι καλή κοπέλα».

«Δεν μου είπε ποτέ ότι δείχνω όμορφη, ενώ εγώ είμαι πάντα όμορφη. Παρ’ όλα αυτά, του εύχομαι τα καλύτερα! Μην του στείλετε μηνύματα μίσους, γιατί δεν είναι σωστό. Ευχαριστώ για την υποστήριξη! Σας αγαπώ!».

Η αγαπημένη Tik Toker ζει στο Σέλτον του Κονέκτικατ και έχει πέντε εγγόνια και δύο δισέγγονα και αναμφισβήτητα πρόκειται για μία από τις πιο αγαπητές και δημοφιλείς φιγούρες του διαδικτύου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr