Jennifer Grey: Η «Baby» από το Dirty Dancing, αγέραστη μετά από 37 χρόνια – Το total burgundy look με την φούστα παγιέτα & η μπλούζα με το βαθύ ντεκολτέ (φωτό & βίντεο)

Η Τζένιφερ Γκρέι στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ανακοίνωση της Lionsgate για το σίκουελ του «Dirty Dancing» μιας από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της δεκαετίας του ΄80.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Grey) επιστρέφει στον ρόλο της ως Frances «Baby» Houseman σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Τζόναθαν Λεβίν (Jonathan Levine). Ωστόσο λόγω των περσινών απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ η Lionsgate ανέβαλε την παραγωγή, σύμφωνα με το Variety.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «A Real Pain» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και δήλωσε στο GamesRadar+: «Δεν μπορώ να σας πω πολλά για το "Dirty Dancing", ούτε μπορώ να σας δώσω υποσχέσεις. Απλά περιμένω να το προγραμματίσουν σίγουρα καθώς πρέπει να γίνει σωστά».

Ανέφερε επίσης στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να το «αφήσουν στην άκρη» μέχρι την επόμενη φορά που θα μιλήσουν «όπου ελπίζουμε ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».

Στο Dirty Dancing: 

Η 64χρονη μας έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι αγέραστη στο κόκκινο χαλ΄.

Η σταρ του Χόλιγουντ που είναι γνωστή για τον ρόλο της «Baby» στην εμβληματική ταινία «Dirty Dancing» μετά από 37 χρόνια από την συγκλονιστική επιτυχία εξακολουθεί να δείχνει λαμπερή.

Η Τζένιφερ Γκρέι έκανε ένα total burgundy look, το οποίο απαρτιζόταν από ένα μπορντό τοπ με βαθύ ντεκολτέ και μια αστραφτερή midi φούστα.

Ήταν εκπληκτική!

Διαβάστε ακόμα: Συγκινεί η Λίζα Σουέιζι για τον πρόωρο θάνατο του Πάτρικ - Ο πρωταγωνιστής του Dirty Dancing της είχε πει «Έχω καρκίνο στο πάγκρεας, είμαι νεκρός» (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Πάτρικ Σουέιζι: Ο πιο σέξι άντρας το 1991 - Αξέχαστος στο Ghost & στο Dirty Dancing - Ο πρόωρος θάνατος στα 57

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr