Vintage Flashback: Όταν η Μελίνα Μερκούρη συνάντησε την Καίτη Γκρέυ, τον Γιάννη Πάριο & τον Τόλη Βοσκόπουλο - "Άλλες εποχές και άλλα μεγέθη"

Ένα κλικ από τη δεκαετία του '80

Καλημέρα με χαμόγελο και όμορφη διάθεση όπως οι πρωταγωνιστές του παρακάτω έγχρωμου κλικ!

Στο vintage ενσταντανέ που μοιράστηκε η Έλενα Μακρή στο λογαριασμό της βλέπουμε τη Μελίνα Μερκούρη ανάμεσα σε αξιοθαύμαστος καλλιτέχνες όπως η Καίτη Γκρέυ, ο Γιάννης Πάριος και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Αναλυτικά στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

"Μια συναρπαστική συντροφιά στο φακό της δεκαετίας του 80: Ο Τόλης Βοσκόπουλος μαζί με την Καίτη Γκρέυ για την οποία είχε συνθέσει τη μουσική για το δίσκο «Είσαι η λατρεία μου», τον Γιάννη Πάριο αλλά και την τότε υπουργό Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη.

Μαζί τους και ο δημοσιογράφος Γιάννης Δημαράς: Άλλες εποχές και άλλα μεγέθη."

Ακούστε εδώ: 

Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και μερικές μέρες η σπουδαία Καίτη Γκρέυ βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα να επιστρέψει στους αγαπημένους της!

Διαβάστε ακόμη: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην καρδιολογική η Καίτη Γκρέυ - «Δεν έχει επαφή, κάποια στιγμή μίλησε, είπε ένα ''γειά''», είπε ο εγγονός της (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Celebrities report από την Ματίνα Παγώνη: «Η Μαρινέλλα θα βγει από την εντατική – Ο Κοκότας είναι δύσκολο περιστατικό» - Τι είπε για την Καίτη Γκρέυ (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr