Παιχτούρα ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη: Ο 11χρονος Μανώλης υπέγραψε στη Χετάφε - Πως υποδέχθηκαν τον μικρό "Μέσι" στη νέα του ομάδα (φωτό & βίντεο)

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετακόμισαν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη για να μπορεί ο γιος τους Μανώλης να παίζει ποδόσφαιρο

Για χατίρι του 11χρονου γιου τους, Μανώλη που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο επαγγελματικά, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετακόμισαν στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη.

Ο 11χρονος Μανώλης για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά η οικογένεια Χανταμπάκη πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα με στόχο να στηρίξει τον γιο της στο ποδόσφαιρο.

Δείτε ακόμα: Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: «Αυτό είναι το νέο μας σπίτι στην Μαδρίτη – Δεν είναι κακό, είναι όμως λίγο μικρό» (φωτό & βίντεο)

Ο 11χρονος Μανώλης Χανταμπάκης υπέγραψε το πρώτο του δελτίο με την Ακαδημία της Χετάφε και ο μπαμπάς Στέλιος το έκανε γνωστό με μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε ακόμα: Στέλιος Χανταμπάκης: Αυτός είναι ο λόγος που μετακομίζει στην Ισπανία - "Πάμε να κυνηγήσουμε το όνειρο" (φωτό)

Η νέα του ομάδα η Χετάφε τον υποδέχθηκε με όλες τις... τιμές


Δείτε φωτό από τότε που ο Μανώλης έπαιζε στον Παναθηναϊκό

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr