«Joker: Το Folie à Deux»: Πενιχρά τα έσοδα της ταινίας – Η 1η ταινία του Hollywood που βαθμολογείται με «D» από το κοινό (βίντεο)

Τι σκοπεύει να κάνει η Warner Bros;

Το πολυσυζητημένο σίκουελ «Joker: Folie à Deux» έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου, πέντε χρόνια μετά τον θρίαμβο της αρχικής ταινίας. Ωστόσο οι εισπρακτικές του αποδόσεις είναι απογοητευτικές παρά την επιστροφή του βραβευμένου με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix) στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker και της Lady Gaga ως Harley Quinn.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», είναι η πρώτη ταινία του Χόλυγουντ στην ιστορία του CinemaScore που βασίζεται σε χαρακτήρες κόμικς και βαθμολογείται με «D» από το κοινό της πρώτης ημέρας.

Για αυτό το λόγο η Warner Bros., επισπεύδει την ψηφιακή κυκλοφορία του σίκουελ και την προγραμματίζει για τις 29 Οκτωβρίου ελπίζοντας να καλύψει μέρος των εκτιμώμενων απωλειών ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δείτε το trailer:

Ο οσκαρικός «Joker» είχε εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο box office όταν κυκλοφόρησε το 2019, ενώ η συνέχειά του φαίνεται να δυσκολεύεται να καλύψει τον προϋπολογισμό της ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων συν 100 εκατομμύρια δολάρια που διατέθηκαν για την προώθηση και διανομή της.

Διαβάστε ακόμα: Ξεχάστε τον George Clooney & τον Brad Pitt – Ο Joaquin Phoenix – Joker έφτασε στην Βενετία – «Σκληρός» γόης χωρίς κουστούμια, μόνο με T-shirt (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Joker 2»: Απογοητευμένοι οι θεατές εγκαταλείπουν τις αίθουσες πριν τελειώσει η ταινία – «Μην την δείτε θα χάσετε το χρόνο & τα χρήματά σας» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr