Ο Al Pacino αποκαλύπτει: «Ήμουν απένταρος» - Το απειροελάχιστο ποσό που πήρε από τον «Νονό» (φωτό & βίντεο)

Τα τριπλά πήρε ο Μάρλον Μπράντο!

Ο κορυφαίος ηθοποιός, Αλ Πατσίνο έβγαλε την αυτοβιογραφία του με τίτλο και αποκαλύπτει πράγματα για εκείνον που σίγουρα δεν γνωρίζαμε.

Όλοι τον θυμόμαστε στην ταινίας ο «Νονός» και μπορεί η επιτυχία αυτής της ταινίας να ήταν υπέρμετρη, τι πήρε εκείνος όμως από αυτή.

Σίγουρα δεν τον πλήρωσαν όσο θα έπρεπε για την ταινία αυτή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πατσίνο εισέπραξε μόλις 35.000 δολάρια για τον ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στην πρώτη ταινία του «Νονού».

Σίγουρα ένα ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που πήρε ο Μάρλον Μπράντο για τον ρόλο του Βίτο Κορλεόνε, που έφτανε τα 120.000 δολάρια συν το 5% από τα κέρδη της ταινίας (με τα έσοδα του ηθοποιού να φτάνουν τελικά σχεδόν τα 2 εκατομμύρια δολάρια).

Δείτε το trailer: 

«Όταν τελείωσα τα γυρίσματα του «Νονού», ήμουν απένταρος. Όχι ότι είχα ποτέ χρήματα, αλλά εκείνη τη στιγμή χρωστούσα κιόλας», γράφει ο Πατσίνο στην αυτοβιογραφία του. 

«Ο μάνατζερ και οι ατζέντηδες πήραν το μερίδιό τους από το μισθό μου».

Το περίεργο, βέβαια, είναι πως ο Πατσίνο είχε πλήρη άγνοια για τα χρήματα που έμπαιναν ή έβγαιναν από τον τραπεζικό του λογαριασμό. «Δεν υπέγραφα καν τις δικές μου επιταγές. Ο λογιστής μου τις υπέγραφε και εγώ τις άφηνα να περνούν. Δεν κοίταζα και δεν μου έλεγε πόσα είχα ή πού πήγαιναν τα χρήματα και δεν παρακολουθούσα ποιος έπαιρνε τι.

Πλήρωνα για δεκαέξι αυτοκίνητα, είκοσι τρία κινητά τηλέφωνα και έναν κηπουρό που έπαιρνε 400.000 δολάρια το χρόνο, και προσέξτε, αυτά ήταν για την διαμόρφωση του κήπου σε ένα σπίτι στο οποίο δεν έμενα καν». 

Διαβάστε ακόμα: Al Pacino: «Καθόμουν σπίτι μου & είχα “φύγει”, δεν είχα σφυγμό» - Ο σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε πως πήγε να πεθάνει από κορονοϊό (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Με νέο αμόρε η 30χρονη πρώην του Αλ Πατσίνο, Noor Alfallah; Την είδαν να βγαίνει με τον 68χρονο κωμικό, Bill Maher (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr