Δείτε βίντεο με αντιδημάρχους στις Σέρρες να πιάνονται στα χέρια: Βρίστηκαν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και μετά πλακώθηκαν στους διαδρόμους

Εκτός ελέγχου οι δύο αντιδήμαρχοι στις Σέρρες

Η διαμάχη για τον έλεγχο των μηχανημάτων όπως τα γκρέιντερ, έφερε στα χέρια δυο αντιδημάρχους στις Σέρρες κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ένταση άρχισε να ανεβαίνει όταν οι δύο αντιδήμαρχοι αντάλλαξαν αιχμηρές κατηγορίες για τη διαχείριση των μηχανημάτων και την κατανομή των έργων σε διάφορες περιοχές. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν η λεκτική αντιπαράθεση μετατράπηκε σε σωματική, με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια, προκαλώντας σοκ στους παρευρισκόμενους.

Στο σημείο εκείνο, όπως βλέπετε στο σχετικό βίντεο, δημοτικοί σύμβουλοι επενέβησαν για να τους χωρίσουν, ενώ κάποιοι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.


 

Το γεγονός αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με τη διαφάνεια στη διαχείριση των δημοτικών πόρων και τη χρήση των μηχανημάτων για την εκτέλεση έργων, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι πίσω από τις αντιπαραθέσεις κρύβονται συμφέροντα και ρουσφέτια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr