Δεν υπάρχουν λόγια! Πατριός βίασε την 10χρονη κόρη της συντρόφου του και την άφησε έγκυο - «Το έκανα μόνο μία φορά», κυνικός ο 35χρονος

Η μητέρα δεν είχε άλλον να εμπιστευθεί την 10χρονο κόρη της στη Μαγιόρκα από τον σύντροφό της

Ένα 10χρονο κορίτσι στην Μαγιόρκα της Ισπανίας έπεσε θύμα βιασμού και έμεινε έγκυος από τον πατριό της.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης οι βιασμοί έγιναν ενώ η μητέρα απουσίαζε στην εργασίας της εμπιστευόμενη το παιδί στον σύντροφό της.

Η αποκάλυψη έγινε όταν το παιδί άρχισε να υποφέρει από πόνους στην κοιλιά με τη μητέρα της να την μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί αρχικά διαπίστωσαν μώλωπες και τραύματα που υποδήλωναν ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πριν να ανακαλύψουν ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε η μητέρα το μόνο άτομο που είχε φροντίσει το κορίτσι ήταν ο τωρινός σύντροφός της με αποτέλεσμα να κληθεί οι αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 35χρονο Ισπανό την Δευτέρα.

 

Όταν την Τετάρτη ο 35χρονος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου, φέρεται να είπε στον δικαστή «λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά».

Σύμφωνα όμως με την Ultima Hora, η ανήλικη είπε στην αστυνομία ότι ο πατριός της την κακοποιούσε επί ένα μήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr