Η Μαρία Αντωνά για την απώλεια της μητέρας της: «Επέστρεψα στη δουλειά, είναι ένας τρόπος διαφυγής - Με σόκαρε όταν την είδα σε πολύ κακή κατάσταση» (φωτό & βίντεο)

«Αυτό που έχω κρατήσει είναι ότι πάντα ήταν πολύ περήφανη για εμένα», πρόσθεσε.

Πριν από μια εβδομάδα, η ραδιοτηλεοπτική παραγωγός, Μαρία Αντωνά έχασε την μητέρα της αιφνίδια.

Χθες το βράδυ, η Μαρία Αντωνά μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα για την απώλειά της.

Στην εκπομπή «Happy Day», η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επιστροφή της στη δουλειά ως τρόπο διαφυγής και περιέγραψε το σοκ που ένιωσε, όταν πρωτοαντίκρισε τη μητέρα της σε δύσκολη κατάσταση. 

«Επέστρεψα στη δουλειά, είναι ένας τρόπος διαφυγής. Πολλές φορές, οι άνθρωποι δεν έχουμε το περιθώριο και την πολυτέλεια. Όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω κι εργάζομαι πιο σκληρά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: 


«Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα που αντίκρισα, σε μια κατάσταση αρκετά δύσκολη. Αυτό ήταν που με σόκαρε πιο πολύ και πόσο μάλλον όταν τελικά κατέληξε να την βλέπω έτσι όπως την είδα, που νομίζω είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ίσως να μην έδωσε τόσο έμφαση στο πρόβλημα. Θεώρησε ότι ήταν απλά μία ενόχληση με κάποια δέκατα πυρετού και τελικά, είχε αυτή την πολύ άσχημη εξέλιξη», αναφέρει για την περιπέτεια της υγείας της.

«Αυτό που έχω κρατήσει είναι ότι πάντα ήταν πολύ περήφανη για εμένα. Πίστευε ότι είμαι το δικό της χρυσό αβγό. Πάντα ό,τι κι αν έκανα, πίστευε ότι θα είναι πετυχημένο». 

Διαβάστε ακόμα: Βαρύ πένθος για τη Μαρία Αντωνά : «Έφυγε» από την ζωή η μητέρα της – «Γίνε Άγγελος μου και μην φύγεις ποτέ ξανά από δίπλα μου» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr