Κώστας Αρζόγλου: Μου πρότεινε μία σειρά και η παραγωγός με ρώτησε πόσους followers έχω στα social media! (βίντεο)

Έμεινε έκπληκτος ο ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου με την ερώτηση

Ο Κώστας Αρζόγλου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε συζητήσεις για τηλεοπτική επιστροφή, αλλά ξαφνιάστηκε όταν του ζητήθηκε να αναφέρει πόσους followers έχει στα social media, δείχνοντας την αλλαγή στα κριτήρια επιλογής ηθοποιών.

«Θα ήθελα να κάνω τηλεόραση, μου έχουν προτείνει. Αφού μίλησα πάρα πολύ και μου εξήγησε ο σκηνοθέτης τι θα κάνω μετά, η παραγωγός με ρώτησε "από followers πώς πάμε;". Παίρνεις τον Αρζόγλου τηλέφωνο, επειδή έχει πέραση στους followers;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Άλλαξα κουβέντα και δεν τηλεφωνηθήκαμε ποτέ».

Αναφορικά με τη σάτιρα και τα όριά της, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν υπάρχουν όρια, υπάρχουν αισθητικά όρια. Πρέπει να είσαι αστείος, χωρίς να γίνεσαι γελοίος».


 

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. «Τον Σεφερλή τον είχα σκηνοθετήσει, αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό», είπε κλείνοντας.

Δείτε ακόμα: Κώστας Αρζόγλου για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Όταν της είπα ότι έχω όγκο έβαλε τα κλάματα – Της ζήτησα μια χάρη» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr