Πατέρας δολοφόνησε την 10χρονη κόρη του & άφησε ένα φρικιαστικό γράμμα δίπλα από το πτώμα της: «Ναι την σκότωσα, γιατί ήταν άτακτη – Δεν ήθελα να πεθάνει» (φωτό & βίντεο)

«Ορκίζομαι στον Θεό ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν να τη σκοτώσω. Αλλά το έχασα», πρόσθεσε.

Ο πατέρας της Σάρα Σαρίφ άφησε ένα ανατριχιαστικό σημείωμα σε ένα μαξιλάρι δίπλα στο πτώμα της 10χρονης κόρης του, στο οποίο ομολογούσε ότι τη σκότωσε «με ξυλοδαρμό».

Ο Ουρφάν Σαρίφ διέφυγε στο Πακιστάν αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την κόρη του Σάρα, δήλωσαν οι εισαγγελείς στους ενόρκους κατά την έναρξη της δίκης του.

Ο 42χρονος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι «ήταν "άτακτη", προσθέτοντας: «Την χτύπησα, δεν ήταν πρόθεσή μου να τη σκοτώσω, αλλά την χτύπησα πάρα πολύ».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η  αστυνομία έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας στο Σάρεϊ, όπου βρήκαν τη μικρή νεκρή ξαπλωμένη κάτω από τα σκεπάσματα της.

Δίπλα στο κακοποιημένο σώμα της υπήρχε ένα σημείωμα με τον γραφικό χαρακτήρα του Σαρίφ που έγραφε: «Είμαι εγώ ο Ουρφάν Σαρίφ που σκότωσα την κόρη μου με ξυλοδαρμό. Ορκίζομαι στον Θεό ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν να τη σκοτώσω. Αλλά το έχασα». Και πρόσθεσε: «Τρέχω μακριά γιατί φοβάμαι».

Ο εισαγγελέας Μπιλ Έμλιν Τζόουνς είπε στους ενόρκους ότι ο Σαρίφ και η οικογένειά του έφυγαν στις 9 Αυγούστου του περασμένου έτους αφήνοντας πίσω το σώμα της κόρης του μετά από μια «βάναυση» εκστρατεία βίας που διήρκεσε εβδομάδες.

Image

Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία, ο Σαρίφ λέγεται ότι κάλεσε το 999 στις 2.47 π.μ. στις 10 Αυγούστου, όταν ήταν ήδη «χιλιάδες μίλια μακριά» από το πτώμα της κόρης του.

Ο κ. Emlyn Jones δήλωσε: «Σε αυτό το τηλεφώνημα, ο Urfan Sharif ξεκίνησε ζητώντας από τον χειριστή να κατεβάσει τη διεύθυνσή του. Ακούγεται σαν να κλαίει. Ο χειριστής διέκοψε και είπε ''πάρε μια βαθιά ανάσα και πες μου τι έγινε''.

Image

twitter

«Οι χειριστές του 999 έχουν συνηθίσει να ακούν κάθε είδους φοβερά πράγματα, αλλά αυτό δεν το περίμεναν. Ο Ουρφάν Σαρίφ του είπε ''σκότωσα την κόρη μου''.

«Χρησιμοποίησε μια περίεργη έκφραση: "Την τιμώρησα νόμιμα και πέθανε".

Περιγράφοντας την αποτρόπαια πράξη, ο εισαγγελέας είπε: «Σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο, σε μια κουκέτα, η αστυνομία βρήκε το σώμα ενός μικρού κοριτσιού, ξαπλωμένο στο κρεβάτι, κάτω από το κάλυμμα, σαν να κοιμόταν. Αλλά δεν κοιμόταν. Ήταν νεκρή».

«Είχε υποστεί εκτεταμένους μώλωπες. Εγκαύματα; σπασμένα κόκαλα, παλιά και νέα.

Οπότε όχι, η Σάρα δεν είχε απλώς ξυλοκοπηθεί. Η μεταχείρισή της, σίγουρα τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της, ήταν φρικτή. Ήταν βάναυσο».

Image

Η αστυνομία απήγγειλε αργότερα κατηγορίες στον Sharif, τη σύζυγό του Beinash Batool, 30 ετών, και τον μικρότερο αδελφό του Faisal Malik, 29 ετών, οι οποίοι ζούσαν όλοι στο σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας.

Ο Σαρίφ, ο Μπαουάλ και ο Μαλίκ αρνούνται τη δολοφονία και την πρόκληση ή την αποδοχή του θανάτου ενός παιδιού.

Η δίκη συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr