Βασιλιάς Κάρολος & Βασίλισσα Καμίλα ... από την Αυστραλία! Η "βροχερή" άφιξη & το cobalt blue φόρεμα της 76χρονης royal (φωτό-βίντεο)

Πραγματοποίησαν ένα ταξίδι άνω των 20 ωρών 

Από το βράδυ της Παρασκευής ο βασιλιάς Κάρολος Γ' έφθασε στην Αυστραλία για μια εξαήμερη περιοδεία, το πιο πολυήμερο ταξίδι που έχει πραγματοποιήσει αφότου ανακοίνωσε, πριν από οκτώ μήνες, πως πάσχει από καρκίνο.

Ο Κάρολος Γ' και η σύζυγός του Καμίλα προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ έπειτα από ένα εξαντλητικό ταξίδι άνω των 20 ωρών.

Κάτω από βροχή, τους υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο πρωθυπουργός Άντονι Αλμπανέζι, ο Γενικός Κυβερνήτης της Αυστραλίας Σαμ Μόστιν και ο πρωθυπουργός της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας Κρις Μινς, καθώς και παιδιά που τους προσέφεραν λουλούδια. 

Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του Πρωθυπουργού ενώ παράλληλα η εμβληματική Όπερα φωτίστηκε φωτογραφίες προηγούμενων βασιλικών επισκέψεων και ήταν ορατή από το λιμάνι.

Κατά την άφιξη της η βασίλισσα φόρεσε ένα cobalt blue flared φόρεμα με nude γόβες με χαμηλό τακούνι.

Την επόμενη μέρα οι royals πήγαν στην εκκλησία  St Thomas’ Church, όπου πλήθος κόσμου ήταν μαζεμένο για να τους χαιρετήσει.

Εκεί, η Καμίλα πόνταρε σε ένα φυστικί σύνολο με πλατύγυρο καπέλο σε neutral απόχρωση.

Να πούμε ότι για το συγκεκριμένο ταξίδι ο 75χρονος μονάρχης έκανε μία παύση από τις χημειοθεραπείες του δημιουργώντας αμφιβολίες για το εάν ήταν σωστή αυτή η απόφαση.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Αυτά είναι τα 4 σημαντικά μέτρα για το ταξίδι του στην Αυστραλία – Γιατρός στο αεροπλάνο, ενυδάτωση & βασιλικό αίμα (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος: Οι γιατροί του πρότειναν αυτό το φρούτο για την καταπολέμηση του καρκίνου - Είναι το μεσημεριανό του

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr