Academy Museum Gala 2024: Τα απλά μαύρα φουστάνια - Pamela Anderson, Nicole Kidman, Kaia Gerber, Eva Longoria (φωτό-βίντεο)

Διάσημες προσωπικότητες με κομψά σύνολα

Χθες, 19 Οκτωβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε το 4o ετήσιο Academy Museum Gala, το οποίο συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου για να τιμήσει καλλιτέχνες που έχουν αφήσει σημαντικό αποτύπωμα στον χώρο.

Στη φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες: ο Paul Mescal, η Rita Moreno και ο Quentin Tarantino.

Ο Paul Mescal έλαβε το Vantage Award, που τιμά ανερχόμενους καλλιτέχνες που συμβάλλουν στην αναθεώρηση κυρίαρχων αφηγήσεων στον κινηματογράφο.

Η Rita Moreno, μία θρυλική φιγούρα της έβδομης τέχνης, τιμήθηκε με το Icon Award για τη διαχρονική παγκόσμια επίδραση της καριέρας της, ενώ ο Quentin Tarantino, γνωστός για την καινοτομία του στη σκηνοθεσία, έλαβε το Luminary Award, το οποίο απονέμεται σε καλλιτέχνες που διευρύνουν τις δημιουργικές δυνατότητες του κινηματογράφου.

Η εκδήλωση, η οποία υποστηρίχθηκε από τον Rolex, αποτέλεσε μία σημαντική προσπάθεια συγκέντρωσης πόρων για την υποστήριξη των εκθέσεων και των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του μουσείου, και συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο σημείο συνάντησης για τους σταρ του Χόλιγουντ.

Φυσικά, από ένα τέτοιο event δεν έλειπαν και οι διάσημες προσωπικότητες, περιλαμβάνοντας αστέρες του κινηματογράφου και του θεάματος.

Στο κόκκινο χαλί πόζαραν μεταξύ άλλων η Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, η Nicole Kidman, η Eva Longoria, η Ariana Grande, η Cara Delevingne, η Olivia Wilde ...

Η εκδήλωση αυτή κάθε χρόνο προσελκύει πλήθος από A-list καλεσμένους και συγκεντρώνει κεφάλαια για τις δράσεις του μουσείου.

Πάμε να δούμε τις celebrities που ξεχώρισαν με τα μαύρα φουστάνια τους:

Pamela Anderson με off-shoulder τουαλέτα

Image

Nicole Kidman με Balenciaga 

Image

Kaia Gerber με vintage GIvenchy


Eva Longoria με περίτεχνη μαύρη τουαλέτα GeorgesHobeika 

Jessica Biel με ασύμμετρο φόρεμα

Margaret Qualley με Chanel 

Saoirse Ronan με custom made φόρεμα Louis Vuitton 

Cara Delevingne με super mini φόρεμα

Kendal Jenner με ιδιαίτερο Schiaparelli φόρεμα 

Elisabeth Olsen με σικ τουαλέτα

Image

Ποιο ήταν το αγαπημένο σας look;

Διαβάστε ακόμη: Κόκκινο χαλί στο Academy Museum Gala - Υπέροχη η Kendall Jenner, σούργελα η Kylie & η Kim Kardashian, οριακά κακόγουστη η Ariana Grande (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr