Λέσβος: «Θέλει να φύγει από το νησί» - Συνεχίζονται οι έρευνες μετά από καταγγελία 13χρονης για βιασμό

Η 13χρονη ανέφερε ότι τη βίασαν άλλα δύο άτομα

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον βιασμό της 13χρονης από τη Μυτιλήνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανήλικη έδωσε άλλη μια κατάθεση για την υπόθεση, και όπως φαίνεται, εκτός από τους δύο που έχει ήδη καταγγείλει, τον 22χρονο και τον 21χρονο, φέρεται να είχαν εμπλακεί κι άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με το MEGA, στη συμπληρωματική της κατάθεση η ανήλικη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα άλλων δύο ανδρών, ενός 25χρονου και ενός 65χρονου.


Οι δράστες φέρεται να τη γνώριζαν και να την έπεισαν να την πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια την πήγαν σε μια έρημη περιοχή, και τη βίασαν βιντεοσκοπώντας την σύμφωνα με την καταγγελία.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων.

«Ποτέ δε ζήτησε χρήματα, ούτε της πρόσφεραν. Θέλει να φύγει από το νησί. Θέλει να φύγει από αυτό το περιβάλλον. Προτιμά να πάει σε μια δομή ανηλίκων και να ξεκινήσει μια νέα ζωή από το να μείνει στο περιβάλλον αυτό», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον του παιδιού στο MEGA.

Οι Αρχές μάλιστα δεν αποκλείουν και το να υπήρχε ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο την οδήγησε εκεί με αντάλλαγμα χρήματα.

Διαβάστε ακόμη: Φρίκη στη Μυτιλήνη: 14χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο άνδρες 22 και 21 ετών - Aποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν δημοσιοποιήσαν το βίντεο της πράξης τους

Διαβάστε ακόμη: Η τραγική ιστορία της Σπυριδούλας στην Κέρκυρα: «Η μητέρα μου έφερνε άνδρες στο σπίτι και με βίαζαν όταν ήμουν 12 ετών» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr