Το μοντέλο Mariacarla παντρεύτηκε τον καλό της, Claudio - Ιδού τα τρία vintage νυφικά & το πέπλο με Swarovski (φωτό)

Την ξεχωριστή ημέρα η νύφη άλλαξε τρία looks!

Η Mariacarla Boscono και ο Ολυμπιονίκης επικοντιστής Claudio Stecchi γνωρίστηκαν σε μια περίοδο της ζωής τους που κανένας από τους δύο δεν έψαχνε για σχέση. Κι όμως, για το σούπερ μόντελ ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά».

«Δεν μπορούσαμε πραγματικά να βγούμε ραντεβού, καθώς βρισκόμασταν συνεχώς σε διαφορετικά μέρη», λέει στη Vogue.

«Αυτός μοιραζόταν τον χρόνο του μεταξύ Ρώμης και Φλωρεντίας και ταξίδευε πολύ, ενώ εγώ ήμουν στη Νέα Υόρκη. Ερωτευτήκαμε όπως παλιά – με αλληλογραφία, στέλνοντας σημειώματα και γράμματα. Γράφαμε ο ένας στον άλλον πολύ.

Συνομιλήσαμε για έξι ώρες κάποτε καθώς γνωριζόμασταν. Θυμάμαι να ξυπνάω κάθε πρωί με την ελπίδα να βρω ένα μήνυμά του, αλλά όχι, με έκανε να περιμένω μέχρι το απόγευμα.

Έτσι ερωτευτήκαμε – αργά. Για μένα, ήταν πάντα ενδιαφέρον να τον ακούω, ακόμα κι αν αυτό που έλεγε ήταν ίσως κάτι πολύ απλό. Η σύνδεση ήταν άμεση, ακόμα και πριν βγούμε κανονικά ραντεβού.»

Για την τελετή, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, η Boscono φορούσε ένα προσαρμοσμένο νυφικό Dolce & Gabbana Alta Moda, φτιαγμένο από δαντέλα και ανακυκλωμένα vintage υφάσματα από τη Σικελία.

Κάθε μέρος του φορέματος χρησιμοποιεί διαφορετικά κομμάτια δαντέλας σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Η κάπα που φορούσε για την τελετή ήταν φτιαγμένη από 2000 μέτρα λωρίδες τυλιγμένου τούλι, και φορέθηκε με ένα στέμμα από πορσελάνινες λουλούδια διακοσμημένα με μικρά κρύσταλλα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, φορούσε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένων καλτσών από τούλι κεντημένων με λουλούδια και δαντέλα, καθώς και μακραμέ, μετάξι, βελούδο, και κρυστάλλινα διακοσμητικά στοιχεία.

Ο γάμος έγινε στη Villa Valguarnera στην Bagheria.

«Η πριγκίπισσα Vittoria μας άνοιξε τις πόρτες του οικογενειακού της κτήματος και μας άφησε να γιορτάσουμε τον γάμο μας εκεί. Είναι ένα μαγικό μέρος με τόση ιστορία και παράδοση: ένα αυθεντικό μέρος, και μια υπέροχη ιστορία μιας πανέμορφης ιταλικής αισθητικής, που απλώς έπρεπε να γιορταστεί.

Γι' αυτό και το θέλαμε όπως ήταν, χωρίς να προσθέσουμε πολλές διακοσμήσεις. Ακόμα και οι ανθοστολισμοί φαίνονταν σαν να ήταν μέρος του κήπου.»

Την τελετή ανέλαβε η Natalia Vodianova, στενή φίλη του ζευγαριού.

«Στο δείπνο, υπήρχε μια παράσταση από μια καταπληκτική τραγουδίστρια, την Giorgia, η οποία τραγούδησε κλασικά τραγούδια της Nina Simone, της Mina και της Patty Pravo, και μας συνόδευε καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς,» λέει η Mariacarla.

«Για την τελετή του γάμου, φόρεσε ένα πολύ ελαφρύ πέπλο καλυμμένο με Swarovski και τραγούδησε από ένα παράθυρο, γιατί θέλαμε να έχει έναν αέρα μυστηρίου. Τραγούδησε το 'Il cielo in una stanza' α καπέλα.»

Το μενού αποτελούνταν από καθαρά σικελικά πιάτα, φτιαγμένα με τοπικά εποχιακά προϊόντα.

«Η γαμήλια τούρτα φτιάχτηκε σε ένα μοναστήρι, όπου ακολουθούν μια μυστική συνταγή 100 ετών, η οποία είναι πολύ ξεχωριστή,» προσθέτει η νύφη. Συνοδευτικά στα πιάτα υπήρχαν εκλεκτά κρασιά από το Berlucchi, ένα ιστορικό οινοποιείο που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η Mariacarla φόρεσε τρία νυφικά.

«Κάθε αλλαγή νυφικού αφορούσε την ιδέα της νύφης που χτίζει το νυφικό της και στη συνέχεια το αποδομεί.

Το δεύτερο σύνολο είναι πολύ κομψό, και μου άρεσε πραγματικά η ελαφρότητα αυτής της σχεδόν μοναστικής δημιουργίας.

Αποφασίσαμε να το κάνουμε πολύ διάφανο, επιτρέποντας μια γεύση από τα εσώρουχα.»

«Η τελευταία εμφάνιση ήταν η μόνη με πέπλο και είχε μια αίσθηση αγνότητας και κομψότητας, τόσο κρυμμένη όσο και αποκαλυπτική.

Το φόρεμα ήταν φτιαγμένο από διάφορα υλικά—μερικά ακόμη και vintage—και όλα ήταν κεντημένα στο χέρι, βουτηγμένα σε τσάι ή καφέ για να δημιουργήσουν ένα ρετρό εφέ.»

Διαβάστε ακόμη: Χαρούμενο ζευγάρι! Το παπιγιόν του Χάρη Δούκα, το μίνιμαλ νυφικό της Γεωργίας & το "Gimme gimme" για την κοπή της τούρτας - Δείτε φωτό & βίντεο

Διαβάστε ακόμη: Vintage Story: Όταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκυ Κένεντι με μουτρωμένους Χριστίνα & Αλέξανδρο & διαλυμένη την Κάλλας (φώτο-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr