Χαμάς: Σάλος με τη χήρα του Γιαχία Σινουάρ - Τρέχει στα τούνελ με τσάντα αξίας 32.000 δολαρίων - Λίγο πριν την επίθεση στο Ισραήλ (βίντεο)

Την ώρα που ο πρώην ηγέτης της Χεζμπολά προσπαθεί να γλιτώσει από τα ισραηλινά πυρά.

Σάλο έχει προκαλέσει η χήρα του Γιαχία Σινουάρ, η οποία φαίνεται να κρατάει μια τσάντα Birkin αξίας άνω των 30.000 ευρώ την ώρα που ο πρώην ηγέτης της Χεζμπολά προσπαθεί να γλιτώσει από τα ισραηλινά πυρά.

Η ανάρτηση στο X

«Ενώ οι κάτοικοι της Γάζας δεν έχουν χρήματα για φαγητό, βλέπουμε πολλά παραδείγματα της ιδιαίτερης αγάπης του Γιαχία Σινουάρ και της συζύγου του για το χρήμα», έγραψε ο εκπρόσωπος των IDF στα αραβικά, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα στιγμιότυπο οθόνης που δείχνει τη σύζυγό του να κρατάει κάτι που φαίνεται να είναι μια τσάντα Birkin.

«Μήπως η σύζυγος του Σινουάρ μπήκε μαζί του στο τούνελ στις 6 Οκτωβρίου κρατώντας μια τσάντα Birkin που εκτιμάται ότι κοστίζει περίπου 32.000 δολάρια;»! έγραψε.


«Για ώρες, ανεβοκατεβαίνουν, εφοδιάζονται με τρόφιμα, μια τηλεόραση και άλλα προϊόντα για μια μακρά διαμονή. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η προσωπική του επιβίωση», δήλωσε ο Hagari.

Στα πλάνα φαίνεται η σύζυγος του Σινουάρ να μεταφέρει την τσάντα, που εικάζεται ότι είναι μια Hermes Birkin 25, η οποία κοστίζει δεκάδες χιλιάδες δολάρια.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρός ο ηγέτης της Ισλαμικής Τζιχάντ: Ο ισραηλινός στρατός εξουδετέρωσε τον Μοχάμεντ Αμπντουλά - 22 νεκροί από χτύπημα στη Βηρυτό (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η επιζήσασα κούκλα με τα κόκκινα από την επίθεση της Χαμάς διηγείται κλαίγοντας: Ήθελα να παραμείνω ζωντανή για χάρη της τρίχρονης κόρης μου (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr