Δήμητρα Ματσούκα: Κούκλα με sporty chic look - Βρήκαμε πόσο κοστίζει η αγαπημένη της φόρμα (φωτό)

Σε βραδινό event

Λαμπερές παρουσίες γέμισε το Θέατρο Άλσος το βράδυ του Σαββάτου (19/10), για να παρακολουθήσουν την ομιλία του πολυβραβευμένου coach και συγγραφέα Tim Grover.

Τo event παρουσίασε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Όλες οι επαναστατικές μέθοδοι και τα μυστικά της αυτοβελτίωσης του Tim Grover ήρθαν στο Θέατρο Άλσος για μια συνάντηση – εμπειρία με θέμα τον διαρκή ασταμάτητο αγώνα προς το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής!

Ο Tim Grover ταξιδεύοντας διαρκώς σε όλο τον κόσμο, μετρά περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως coach και γνωρίζει πολύ καλά το success story.

Οι παρουσιάσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλους εκείνους που είτε θέλουν να κατακτήσουν την επιτυχία και να φτάσουν στην κορυφή, είτε επιδιώκουν να κατανοήσουν τη νοοτροπία των αρίστων και να οδηγηθούν στο ανώτατο επίπεδο και φυσικά να συνεχίσουν να θέτουν υψηλότερους στόχους και να γίνουν καλύτεροι σε οτιδήποτε κάνουν.

Το sporty chic look της Δήμητρας Ματσούκα

Ανάμεσα στο πλήθος ξεχώρισε η Δήμητρα Ματσούκα με μία αθλητική αλλά πάντοτε σικ εμφάνιση.

Για την περίσταση η δημοφιλής ηθοποιός φόρεσε την αγαπημένη της φόρμα σε σκούρο μπλε χρώμα με κόκκινες ρίγες στο πλάι.

Το συγκεκριμένο fashion item ανήκει στην νέα συλλογή του brand Maje με το τζάκετ να κοστίζει 215 ευρώ και το παντελόνι 175 ευρώ.

Απογείωσε το σύνολο με ένα ασορτί κορμάκι με V λαιμόκοψη, κόκκινα παπούτσια και τσάντα του οίκου Bottega Veneta.

Διαβάστε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα-Στράτος Τζώρτζογλου: Με black&white σύνολα σε βραδινή εμφάνιση - Μαζί τους ο Αντίνοος Αλμπάνης & η Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr