Σύλβια Παπαδάκη κατά του πρώην συζύγου της: «Πήρε τα παιδιά μου & δεν ξέρω πού βρίσκονται – Τι είμαι εγώ; Δοχείο μήτρας γεννήσεων;» (φωτό & βίντεο)

Η πρώην Playmate μιλά για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην της.

Το μοντέλο Σύλβια Παπαδάκη βρίσκεται σε έντονη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, τον Ολλανδό επιχειρηματία, Ντενίς Ζαν Μαρί Μαρτένς για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η Σύλβια Παπαδάκη έγινε γνωστή το 2008 όταν κατάκτησε το τίτλο της Playmate της χρονιάς.

Η καλλονή από την Κρήτη διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών της, όμως προσωρινά αυτή δόθηκε στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έφυγε με τα παιδιά τους στο εξωτερικό. 

Η πρώην Playmate έχει καταθέσει μηνύσεις και έχει εγκαταστήσει το Panic Button για προστασία. 

Σύλβια Παπαδάκη Ολλανδός επιχειρηματίας

Όσα αναφέρει στην εκπομπή «Buongiorno»: «Πήρε τα παιδιά στο εξωτερικό πριν από μια βδομάδα περίπου και τώρα δεν ξέρω πού βρίσκονται. Και ρωτάω, πώς θα τα δω, όταν σε αυτή την τρυφερή ηλικία με αναζητούν; Τι είμαι εγώ; Δοχείο μήτρας γεννήσεων παιδιών για τον πατέρα τους, όπως ο ίδιος με είχε χαρακτηρίσει πολλές φορές στο παρελθόν; Ουδείς σκέφτηκε εμένα και τα παιδιά; Αν είναι δυνατόν μια μάνα να απαγάγει τα παιδιά της και να της στερούν την επαφή».

Δείτε το βίντεο:


Εξηγεί ότι παλαιότερα, είχε πάρει τα παιδιά της και έμεναν χωρίς τον πατέρα των παιδιών στα βόρεια προάστια και την κατηγόρησαν για απαγωγή των παιδιών της.

Σύλβια Παπαδάκη: Πώς ο έρωτας με τον Ολλανδό επιχειρηματία που ξεκίνησε στην Ίμπιζα εξελίχθηκε σε "πόλεμο"

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια είχε κρύψει τα παιδιά της για να τα προστατεύσει από τον πατέρα της. Τέλος, η Σύλβια Παπαδάκη ανέφερε πως έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως είναι διατεθειμένη να διεκδικήσει το δίκιο της, αλλά και των παιδιών της. 

Διαβάστε ακόμα: Σύλβια Παπαδάκη: Ο θυελλώδης έρωτας της Κρητικιάς Playmate με τον Ολλανδό επιχειρηματία κατέληξε σε δικαστικό «πόλεμο» - «Δεν ξέρω πού είναι τα παιδιά μου» (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr