Βόλος: 45χρονος βιντεοσκούσε επί 4 χρόνια, τις ερωτικές συνευρέσεις με τη σύντροφό του, εν αγνοία της - Τις πουλούσε στο διαδίκτυο (βίντεο)

Το διαμέρισμά του στον Βόλο ήταν... κινηματογραφικό στούντιο, είχε βάλει 3 κάμερες

Ένας 45χρονος από τον Βόλο συνελήφθη, καθώς βιντεοσκοπούσε και διακινούσε στο διαδίκτυο υλικό με τις ερωτικές συνευρέσεις με την σύντροφό του, εν αγνοία της.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι από το 2016 και επί τέσσερα χρόνια βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και με τρεις κάμερες ασφαλείας, που είχε τοποθετήσει κρυφά στο σπίτι του, τις ερωτικές περιπτύξεις με την σύντροφό του και τις πουλούσε σε διάφορα σάιτ με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Ο ίδιος είχε δημιουργήσει, επίσης, και προσωπική ερωτική ιστοσελίδα, στην οποία είχε αναρτήσει εκατοντάδες βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Η διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη σε βάρος του για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, που αφορούν «τη σεξουαλική ζωή προσώπου, μέσω επεξεργασίας, μετάδοσης και διάδοσης σε μη δικαιούμενα πρόσωπα, τελεσθείσας κατ’ εξακολούθηση από υπαίτιο που είχε σκοπό προσπορισμού περιουσιακού οφέλους».


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr