Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Business chic με καρό μπλέιζερ - Πως απογείωσε το must have item της σεζόν (φωτό)

Σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Με μεγάλη επισημότητα έγινε το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στο Μουσείο της Ακρόπολης η απονομή των Βραβείων IFG 2024 (IFG Awards 2024) του International Foundation for Greece (IFG).

Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Ιδρύματος κα Ασπασία Λεβέντη μίλησε για το το  International Foundation for Greece, λέγοντας ότι ιδρύθηκε στο Λονδίνο έχοντας ως βασικούς του στόχους την προβολή του Ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό σε συνεργασία με διεθνείς προσωπικότητες των τεχνών και των επιστημών και την κοινωνική προσφορά.

Tα βραβεία IFG απονέμονται κάθε τρία χρόνια σε διακεκριμένους Έλληνες που ζουν εκτός συνόρων και που με τα επιτεύγματά τους ενισχύουν την εικόνα της χώρας μας διεθνώς.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, ο Πρέσβης Τσούνης, ο Παύλος καθώς και επιφανή μέλη του επιχειρηματικού κόσμου.

Για την περίσταση η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη φόρεσε ένα κομψό σύνολο αποτελούμενο από καρό μπλέιζερ, εφαρμοστό παντελόνι κι ένα τοπ με κλειστό λαιμό.

Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ankle boots και μαύρη tote τσάντα.

Ένα ιδανικό outfit για επίσημες εμφανίσεις πρωί ή βράδυ.

Διαβάστε ακόμη: Κυριάκος Μητσοτάκης: Επανένωση με την οικογένεια του! Το απόλυτο σικ casual style της Μαρέβας, Σοφίας & Δάφνης στην Αμερική (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: "Καφενείο 1912" στα Χανιά: Εκεί συχνάζει η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης & η αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr