Περιποίηση μαλλιών: 6 λάθη που μας προσδίδουν 10 επιπλέον χρόνια

Girl-Hair-Dryer-Brush


Γνωρίζατε ότι η περιποίηση της κόμης μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε μικρότερης ή μεγαλύτερης ηλικίας απ’ ότι είμαστε πραγματικά;

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουμε με τα μαλλιά μας, τα οποία μας προσδίδουν 10 επιπλέον χρόνια:

  • Ίδιο μήκος

Χωρίς τις λεγόμενες «μύτες» τα μαλλιά σας δεν θα έχουν κίνηση, η οποία προσδίδει νεανική ποιότητα στο στυλ σας. Οι μακριές μύτες αφαιρούν το βάρος στο κάτω μέρος των μαλλιών, έτσι ώστε το κούρεμα σας να αποπνέει μία ανάλαφρη αίσθηση. Δοκιμάστε το εάν θέλετε να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται λίγο πιο στρογγυλεμένο και τα ζυγωματικά σας πιο έντονα.

  • Υπερβολική χρήση προϊόντων styling

Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα προϊόντα styling, σε μια προσπάθεια να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πυκνά, το μόνο που θα πετύχετε είναι να χάσουν τη δύναμη και τη λάμψη τους. Μια δόση αφρού για όγκο και μια σταγόνα ορού λάμψης μετά το λούσιμο αρκούν.

hair-care-makeup-products

  • Έντονο ξανθό χρώμα

Αντί να βάψετε ξανθά τα μαλλιά σας, δοκιμάστε ένα πιο σκούρο χρώμα βάσης και φωτίστε τα με ανταύγειες σε ζεστά χρώματα.Αποφύγετε αποχρώσεις όπως η πλατίνα και το μπεζ, οι οποίες μπορεί να κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται ωχρό και κουρασμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο infokids.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ