Made in Greece οι τσάντες Thiros: Ο Θύρος αγαπάει τις γυναίκες & δημιούργησε ένα lovebrand που απογειώνει κάθε στυλ! (φωτό-βίντεο)

Δείτε όλα τα μοναδικά σχέδια με την καλύτερη ποιότητα!

Εάν ψάχνετε μια τσάντα που θα κρατήσει μια ζωή και θα είναι ιδανική για κάθε περίσταση τότε εμείς σας βρήκαμε την καλύτερη!

Οι τσάντες Thiros είναι η απάντηση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες!

Η THIROS S.A. ιδρύθηκε το 2001 με μοναδικό στόχο τη δημιουργία τσαντών και γενικότερα αξεσουάρ υψηλής αισθητικής για τη σύγχρονη γυναίκα.

Η εταιρεία, μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες στην Ελλάδα, συνεργάζεται με δεκάδες καταστήματα franchise στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και εκατοντάδες άλλα καταστήματα, τα οποία προμηθεύει με τα δημοφιλή προϊόντα THIROS.

H THIROS S.A. χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή και έμφαση στη λεπτομέρεια παράγει δερμάτινες τσάντες, πορτοφόλια και άλλα δερμάτινα αξεσουάρ με άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές πάντα τιμές.



Τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματά  είναι γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια καθώς και αξεσουάρ. 

Ο εμπνευστής πίσω από το brand, Θύρος Κανελλόπουλος διακρίνεται για το τρομερό χιούμορ του και τη θετική του ενέργεια.

Κάνει το δικό του προσωπικό μάρκετινγκ το οποίο προσελκύει κόσμο με αποτέλεσμα οι τσάντες του να γίνονται ανάρπαστες!

Ο Θύρος Κανελλόπουλος είναι ένας καταξιωμένος εδώ και χρόνια επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας, αφού οι τσάντες που φέρουν το όνομά του είναι ένα αναγνωρίσιμο brand name που η πλειονότητα των Ελληνίδων έχει αγοράσει κάποια στιγμή στη ζωή της - ή το κάνει συστηματικά.

Σε όσους δεν τον γνωρίζουν, ο ίδιος συνηθίζει να συστήνεται λέγοντας ότι βαφτίστηκε Θύρος εξαιτίας μιας έμπνευσης που είχε η αλλοδαπή νονά του.

Όσο για τα φερώνυμα προϊόντα του, τις δημοφιλείς τσάντες με το λογότυπο «Thiros», κατά τον ίδιο είναι «οι Louis Vuitton των φτωχών».

Μπορείτε να δείτε άπειρα σχέδια σε χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ με την υπογραφή THIROS στην επίσημη ιστοσελίδα του: thiros-bags.gr

Η απόλυτη πινελιά κομψότητας που θα ανανεώσει το σύνολο σας!

Εσείς, ποια THIROS bag θα επιλέξετε για να απογειώσετε το στυλ σας;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr