Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρίσκεται στην Δράμα! - Συμμετέχει σε χολιγουντιανή ταινία με την Salma Hayek & τον Vincent Cassel (φωτό & βίντεο)

Η ταινία λέγεται Sacrifice και σκηνοθετεί ο Ρομέν Γαβράς.

Ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής μόδας, Βασίλειος Κωστέτσος βρίσκεται στην Δράμα. 

Ο λόγος;

Θα συμμετέχει στα γυρίσματα μια νέας ταινίας του Χόλιγουντ με διάσημους ηθοποιούς.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από την όμορφη πόλη της Δράμας. 

Η ταινία λέγεται Sacrifice και πρωταγωνιστούν οι Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ, Άνια Τέιλορ-Τζόι, Κρις Έβανς και σκηνοθετεί ο Ρομέν Γαβράς.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε διαμορφωμένο χώρο λατομεία εξόρυξης μαρμάρου στην περιοχή του Βώλακα, στον δήμο Κάτω Νευροκοπίου της ορεινής Δράμας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας και γεν. γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων, Άγγελος Καλλίας, τονίζει πως τα τεχνικά συνεργεία της μεγάλης αυτής παραγωγής και το βοηθητικό προσωπικό έχουν καταφθάσει από μέρες στην Δράμα για την προετοιμασία της παραγωγής.

«Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή μας», τονίζει ο κ. Καλλίας και προσθέτει: «για τις ανάγκες της ταινίας έχουν κλειστεί από την παραγωγή περί τα διακόσια δωμάτια στην ευρύτερη περιοχή. Από τα όσα έχουμε πληροφορηθεί, μέχρι στιγμής, τα γυρίσματα θα γίνουν στα λατομεία του Βώλακα, σε μια στοά που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της ταινίας».

Διαβάστε ακόμα: Η Σίντι Κρόφορντ επανόρθωσε δημόσια την πλήρη αλήθεια για τον Βασίλειο Κωστέτσο - Στιγμιότυπα με τον Έλληνα σχεδιαστή από το vintage αρχείο της

Διαβάστε ακόμα: Cindy Crawford: Το supermodel των 90s αποκάλυψε με ποιον σχεδιαστή δεν θα συνεργαζόταν ξανά & είναι Έλληνας – Ποιος είναι; (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr