4 νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οργισμένος ο πατέρας του μωρού της φίλης της Ειρήνης – «Τώρα θυμήθηκε το παιδί του εγώ το πρόσεχα ένα χρόνο» (βίντεο)

«Έχεις αποδείξεις ότι σου σκότωσα το παιδί;» ξεσπά τη 24χρονη Ειρήνη για τις κατηγορίες από τον πατέρα Παναγιωτάκη που πέθανε

 

Η 24χρονη Ειρήνη που έχασε δύο δικά της παιδιά και πέθαναν ακόμα δύο στα οποία ήταν παρούσα ξέσπασε κατά του πατέρα του 15 μηνών Παναγιωτάκη που χάθηκε φέτος και από το οποίο άρχισε να πέφτει φως στο μυστήριο με τα νεκρά βρέφη.

Ο πατέρας του τελευταίου χρονικά μωρού που πέθανε, κατηγορεί τη γυναίκα ότι σκότωσε το παιδί του.

Η Ειρήνη μίλησε στην εκπομπή «Open Τώρα», δηλώνοντας: «Γιατί να με κατηγορήσεις; Ένα χρόνο και, εγώ είμαι δίπλα στο παιδί σου. Εσύ πού είσαι; Δύο φορές, μάξιμουμ τρεις να τον έχω δει. Τον παρακαλούσαμε να πάρει την κόρη του».

«Είσαι πατέρας εσύ, να κατηγορήσεις εμένα; Έχεις αποδείξεις ότι σου σκότωσα το παιδί; Πώς με κατηγορείς; Ενώ το έχουν ψάξει οι Αρχές, έρχεσαι εσύ να με κατηγορήσεις;» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα: 4 νεκρά μωρά - Αμαλιάδα: Οι αποκλειστικές δηλώσεις της Ειρήνης - «Συνεχίζω να φωνάζω πως δεν έχω καμία εμπλοκή, να διαλυθούν οι σκιές που βαρύνουν εμένα» (βίντεο)

Διευκρινίσεις για τον θάνατο του 15 μηνών βρέφους

Η γυναίκα, μεταξύ άλλων, έδωσε και διευκρινίσεις για την ημέρα που πέθανε το 15 μηνών βρέφος της φίλης της, καθώς τα αίτια ακόμα ερευνώνται.

«Ο μικρός Παναγιωτάκης κατέληξε τον Αύγουστο… Δεν είμαι ο τελευταίος άνθρωπος δίπλα του πριν χάσει τη ζωή του. Ήμουν κι εγώ και η μητέρα του. Δεν είναι κάτι που μπορούν να εστιάσουν πάνω σε αυτό» είπε η γυναίκα στην εκπομπή του Open.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «η μητέρα του είδε ότι δεν έπαιρνε σωστή αναπνοή όσο ήταν στο καρότσι του. Το πήρε αγκαλιά, το πήρα κι εγώ, κατευθείαν ήρθε αυτοκίνητο, μας πήρε και πήγαμε στο νοσοκομείο».

Διαβάστε ακόμα: Τραγικές συμπτώσεις; Μυστήριο με 4 νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα - Η 24χρονη Ειρήνη έχασε τα δύο μωρά της και ήταν παρούσα όταν πέθαναν τα άλλα δύο (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr