Ιδού τα 10 πιο hot κόκκινα κραγιόν για τον φετινό χειμώνα! – Για femme fatale εμφανίσεις (φωτό)

Αυτές οι αποχρώσεις διεκδικούν μια θέση στο νεσεσέρ σου!

Μια από τις πιο διαχρονικές και σαγηνευτικές τάσεις στο μακιγιάζ είναι το κόκκινο / burgundy κραγιόν, το οποίο κυριαρχεί και για τη φετινή σεζόν. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αποπνέει δυναμισμό και το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τον ιδανικό τόνο για εσένα. Την απόχρωση δηλαδή που κολακεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιδερμίδα σου.

Πέρα από όμως από την απόχρωση, μεγάλη σημασία έχει και το τι αναζητάς από το κραγιόν σου. Να έχει ματ, σατινέ ή glossy φινίρισμα; Να είναι ενυδατικό; Να έχει τη μορφή bullet ή liquid lipstick; Η διάρκεια του έχει σημασία για σένα; Απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις, μπορείς να βρεις το ιδανικό κόκκινο ή burgundy προϊόν για τα χείλη σου.

Ακολουθεί μια λίστα με 10 από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις που μπορείς να βρεις στα καταστήματα τώρα!

Κλασσικό ματ κόκκινο κραγιόν της M.A.C με μεγάλη διάρκεια -M·a·cximal Ruby Woo

M.A.C: M·a·cximal Κραγιόν Long Lasting Matte Ruby Woo

Το Ruby Woo της MAC αποτελεί μια όμορφη και κλασσική επιλογή για κόκκινο κραγιόν που θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Έχει μεταξένιο ματ φινίρισμα και 12ωρη άνετη εφαρμογή με πλήρη κάλυψη.

Κερασί lipstick της L'Oreal Paris - Riche Magnetic Stones 349 Paris Cherry

L’Oreal Paris: Color Riche Magnetic Stones 349 Paris Cherry

Ένα όμορφο σκούρο κόκκινο – κερασί χρώμα κραγιόν της L’Oreal Paris που χαρίζει στα χείλη φυσικό χρώμα και φυσική μαργαριταρένια λάμψη με ματ αποτέλεσμα.

Κόκκινο κραγιόν της Dior με satin εφέ - Rouge Satin 453 Adoree

Dior: Rouge Satin 453 Adoree

Αν ψάχνεις για ένα απαλό κόκκινο, μπορείς να δοκιμάσεις το Adoree της Dior που έχει 12ωρη διάρκεια και satin φινίρισμα, το οποίο χαρίζει κρεμώδες και έντονο αποτέλεσμα στα χείλη.

Burgundy matte lipstick της MAC -Sin

M.A.C: Matte Lipstick Sin

Η vampy burgundy απόχρωση Sin της MAC με το ματ τελείωμα αποτελεί μια από τις πιο ωραίες επιλογές για μπορντό χείλη. Είναι αρκετά σκούρα και κάνει όμορφη αντίθεση με το δέρμα, ιδιαίτερα αν είναι ανοιχτόχρωμο.

Κόκκινο lipstick Ysl - Rouge Pur Couture 1 Le Rouge

Ysl: Rouge Pur Couture 1 Le Rouge

Μια ακόμη όμορφη κόκκινη απόχρωση κραγιόν είναι και Le Rouge της Ysl που χαρίζει σατινέ τελείωμα και όμορφα ενυδατωμένα χείλη για τουλάχιστον 6 ώρες.

Κόκκινο υγρό κραγιόν της Dior - Forever Liquid 741 Forever Star

Dior: Forever Liquid 741 Forever Star

Ένα βαθύ κόκκινο χρώμα με ματ φινίρισμα που θα σε κάνει να λάμψεις είναι και το Forever Star της Dior. Πρόκειται για ένα ενυδατικό υγρό κραγιόν που αφήνει τα χείλη λεία χωρίς γραμμές, δεν ξεθωριάζει και δείχνει πάντα εντυπωσιακό.

Κεραμιδί ματ υγρό κραγιόν του Korres με μεγάλη διάρκεια - Morello Matte Lasting Lip Fluid 58 Red Clay

Korres: Morello Matte Lasting Lip Fluid 58 Red Clay

Το liquid lipstick της εταιρείας Korres με έλαιο από βύσσινο ενυδατώνει τα χείλη και τα αφήνει μαλακά, ενώ το χρώμα μένει αναλλοίωτο για ώρες. Η συγκεκριμένη απόχρωση Red Clay του κεραμιδί κόκκινου με το ματ τελείωμα αποτελεί μια όμορφη εναλλακτική πρόταση.

Ματ υγρό κραγιόν της Golden Rose με μεγάλη διάρκεια - Longstay Liquid Matte Kissproof 30

Golden Rose: Longstay Liquid Matte Kissproof 30

Ακόμη μια όμορφη σκούρα κόκκινη απόχρωση με matte εφέ και μεγάλη διάρκεια για πάνω από 12 ώρες είναι και η Kissproof 30 της Golden Rose. Πρόκειται για ένα υγρό κραγιόν με πλήρη κάλυψη, εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και Έλαιο Αβοκάντο.

Κόκκινο liquid lipstick της Nyx Professional Makeup - Smooth Whip Matte Lip Cream Velvet Robe

Nyx Professional Makeup: Smooth Whip Matte Lip Cream Velvet Robe

Κι αν σου αρέσει η ματ βελούδινη υφή στα χείλη, τότε το κόκκινο Velvet Rose της Nyx Professional Makeup θα σου τη χαρίσει. Έχει τέλεια εφαρμογή και ζωηρό χρώμα.

Ματ liquid κραγιόν της L'Oreal Paris - Matte Resistance 500 Wine Not

L’Oreal Paris: Matte Resistance 500 Wine Not

Τέλος, το υγρό κραγιόν της L’Oreal Paris σε απόχρωση Wine Not είναι ένα εντυπωσιακό μπορντό που θα δώσει στα χείλη σου σαγηνευτική όψη. 

Σύμφωνα με το Beaute την Κυριακή, έχει μεγάλη διάρκεια, δε λερώνει και είναι εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ.

Διαβάστε ακόμα: Το flipped bob hairstyle επιστρέφει! Το κολλητό καρέ είναι ξανά της μόδας - Προβάλλει το πρόσωπο & τα χαρακτηριστικά (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Long shag: Το νέο hairstyle των cool girls! – Ιδού 5+1 ιδέες για να βρείτε αυτό που σου ταιριάζει (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr