Story of the Day: 19χρονη Ινδή βρέθηκε νεκρή σε walk-in φούρνο στο Walmart - Tην εντόπισε απανθρακωμένη η μητέρα της

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα

Η Αστυνομία ερευνά τον θάνατο μιας 19χρονης υπαλλήλου της Walmart, ονόματι Gursimran Kaur, η οποία βρέθηκε το Σάββατο μέσα στον φούρνο του καταστήματος στον Καναδά.

Η Περιφερειακή Αστυνομία του Χάλιφαξ στην επαρχία της Νέας Σκωτίας κλήθηκε στο Walmart, στη διεύθυνση 6990 Mumford Rd., στις 9:30 μ.μ. και βρήκε την νεαρή γυναίκα νεκρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας την Τρίτη, η γυναίκα «εντοπίστηκε σε έναν μεγάλο φούρνο που ανήκει στο τμήμα αρτοποιίας του καταστήματος».

Οι αρχές ανέφεραν ότι η έρευνα συνεχίζεται και πως η αιτία και οι συνθήκες του θανάτου δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

Οι ερευνητές συνεργάζονται με την Υπηρεσία Επαγγελματικής Υγείας και Ασφάλειας και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Νέας Σκωτίας για την υπόθεση.

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν αναφέρει εάν οι συνθήκες του θανάτου της γυναίκας σχετίζονται με εγκληματική ενέργεια.

Η κοινότητα που άνηκε η εκλιπούσα στο Χάλιφαξ δήλωσε στο CBC News ότι βρίσκεται σε επαφή με τη μητέρα του θύματος, σημειώνοντας ότι η μητέρα και η κόρη της κατάγονται από την Ινδία και μετακόμισαν στον Καναδά πριν από δύο με τρία χρόνια.

«Είναι πραγματικά ένα τραγικό περιστατικό, και όλοι είναι βαθιά πληγωμένοι από αυτό και περιμένουμε τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας», δήλωσε ο Balbir Singh στο CBC News. «Θα θέλαμε να μάθουμε τι συνέβη σε αυτή τη νεαρή γυναίκα».

Η Walmart έκλεισε το κατάστημα μέχρι νεωτέρας.

«Είμαστε συντετριμμένοι και οι βαθύτερες σκέψεις μας είναι με την υπάλληλό μας και την οικογένειά της. Η προσοχή μας παραμένει στραμμένη στη φροντίδα των υπαλλήλων μας και στη διασφάλιση ότι έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας σε δήλωσή του. «Όπως ανέφερε η αστυνομία, πρόκειται για μια πολύ περίπλοκη υπόθεση και η έρευνα συνεχίζεται».

Η εταιρεία παρέχει εικονική φροντίδα και υποστήριξη επί τόπου στους υπαλλήλους του καταστήματος, συμπεριλαμβανομένης της παροχής συμβουλευτικής για την αντιμετώπιση του πένθους.

Το Τμήμα Εργασίας, Δεξιοτήτων και Μετανάστευσης της Νέας Σκωτίας ανέφερε ότι εξέδωσε εντολή διακοπής εργασιών την Τρίτη για το αρτοποιείο και ένα κομμάτι εξοπλισμού στο κατάστημα.

«Παρακαλώ σημειώστε ότι οι έρευνες στους χώρους εργασίας είναι περίπλοκες και μπορεί να απαιτήσουν χρόνο», δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος.

Η κοινότητα έχει επίσης δημιουργήσει μια καμπάνια GoFundMe για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα έξοδα της κηδείας και για να φέρουν μέλη της οικογένειας εδώ για τις τελευταίες τελετές.

Ο στόχος των $50,000 ξεπεράστηκε μέσα σε 10 ώρες, και μέχρι τις 4 μ.μ. της Πέμπτης είχαν συγκεντρωθεί σχεδόν $130,000.

Διαβάστε ακόμη: Μακελειό στην Ουάσιγκτον: Η 11χρονη μπροστά της είδε γονείς & αδέλφια να δολοφονεί ο 15χρονος αδελφός της - «Προσποιήθηκα τη νεκρή για να γλιτώσω» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Άντρας που γεννήθηκε γυναίκα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με σύζυγο μια γυναίκα που ήταν άντρας! Μπερδευτήκατε; Δείτε φωτό του τρανς ζεύγους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr