Μάθιου Πέρι: 8,5 εκατ. δολ. πουλήθηκε η πολυτελής βίλα που βρέθηκε νεκρός - Ποια είναι η νέα ιδιοκτήτρια (φωτό)

Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 29 Οκτωβρίου του 2023

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του γνωστού Αμερικάνου - Καναδού ηθοποιού Μάθιου Πέρι, η πολυτελής βίλα που του ανήκε και στην οποία βρέθηκε νεκρός, πωλήθηκε.

Το ακίνητο του 54χρονου ηθοποιού στο Λος Άντζελες ανήκει πλέον σε μία επενδύτρια ακινήτων και παραγωγό ταινιών, η οποία για να το αποκτήσει πλήρωσε 8,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φιλαράκια» που πέθανε σε ηλικία 54 ετών είχε αγοράσει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι που βρίσκεται στο Pacific Palisades το 2020 για 6 εκατομμύρια δολάρια.

Είχε πραγματοποιήσει μάλιστα εκτεταμένες ανακαινίσεις, όπως η προσθήκη μιας εξωτερικής πισίνας.

Η νέα ιδιοκτήτρια του ακινήτου είναι η Anita Verma-Lallian, επενδύτρια ακινήτων και παραγωγός ταινιών από την Αριζόνα και αγόρασε το ακίνητο ως θέλοντας να κάνει μία επενδυτική κίνηση.

Δείτε φωτογραφίες:

perry5453

perry4324234
Realtor.com

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του Μάθιου Πέρι προκάλεσε έρευνα των αρχών επτά μηνών η οποία αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός βρισκόταν σε θεραπεία με κεταμίνη για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης και του άγχους.

Ωστόσο, οι επιπλέον μη επιτηρούμενες δόσεις ήταν αυτές που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Διάφορα άτομα, συμπεριλαμβανομένων γιατρών και φίλων, κατηγορήθηκαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση, με μερικούς να έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία για ενοχή.

Δείτε τα best of του Μάθιου Πέρ ως Chandler Bing στα "Φιλαράκια":

Διαβάστε ακόμη: Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο 15 δευτερολέπτων: Η επείγουσα κλήση από τον διασώστη στην αστυνομία για τον θάνατο του ηθοποιού

Διαβάστε ακόμη: Ο Ρος, η Φοίβη & ο Τζόι αποχαιρετούν το Φιλαράκι τους, Τσάντλερ Μπινγκ - «Σε ευχαριστώ για δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας» (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Αποκάλυψη τώρα: Ο γραμματέας του Matthew Perry του έκανε ενέσεις κεταμίνης την ημέρα που πέθανε – Ένοχοι & 2 γιατροί για τον θάνατό του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr