Μάρα Ζαχαρέα – Θοδωρής Ρουσόπουλος: Σε νησιώτικη βάφτιση στην Αντίπαρο – To chic sequin σακάκι & oι Chanel μπαλαρίνες της διευθύντριας ειδήσεων του STAR (φωτό)

Η Μαρία Βούσουλα και ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας βάφτισαν τα κορίτσια τους.

Η Μάρα Ζαχαρέα και ο σύζυγός της, Θοδωρής Ρουσόπουλος ταξίδεψαν ως την Αντίπαρο, καθώς ήταν καλεσμένοι σε βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών γνωστού ζευγαριού δημοσιογράφων.

Η διευθύντρια ειδήσεων του STAR με τον σύζυγό της παρευρεθήκαν στην βάφτιση των κοριτσιών της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Μαρία Βούσουλα και του δημοσιογράφου του Star Κωνσταντίνου Γεώργιζα.

H παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR είναι ενεργή στα social media και ανέβασε στιγμιότυπα από το ιερό μυστήριο στο νησί.

Στην λεζάντα έγραψε: «Δίδυμη χαρά στην Αγία Μαρίνα, στην Αντίπαρο. Οι νεοφώτιστες Αναστασία-Θαλασσινή και Σταυρούλα Ιωάννα (Σταυριάνα) είναι δυο γλύκες! Ευχαριστούμε για το γλέντι Κωνσταντίνε και Μαρία».

Η Μάρα Ζαχαρέα ήταν πολύ chic με ένα ασημί σύνολο, το οποίο απαρτιζόταν από μια μάξι πλισέ φούστα και ένα ασορτί sequin cropped σακάκι.

Ολοκλήρωσε το look με γκρι μπαλαρίνες του εμβληματικού οίκου Chanel.

Νονοί των κοριτσιών είναι οι Μιχάλης Τεζάρης και Άρτεμις Μάντη.

Διαβάστε ακόμα: Μάρα Ζαχαρέα: Το απίθανο φθινοπωρινό look της για το Ηρώδειο – Καφέ παντελόνα & ασορτί πουκάμισο με chunky χρυσά κοσμήματα (φωτό)

Διαβάστε ακόμα: Μάρα Ζαχαρέα: H mini απόδραση στο βουνό in style! – Το casual chic look & τα cool sneakers (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr