Συνοδός πολυτελείας στο Νταβός: Χωρίζει τους πλούσιους σε 2 κατηγορίες – Όλη η αλήθεια πίσω από «κλειστές πόρτες» (φωτό)

Ποιο θέμα συζητείται περισσότερο στην Ελβετία;

Μια συνοδός πολυτέλειας αποκάλυψε τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες στο Νταβός κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, συμπεριλαμβανομένου του τι πιστεύουν οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου ότι θα συμβεί πραγματικά στο εγγύς μέλλον.

Όσο και να μην το περιμένατε, το θέμα που συζητούν οι πιο πλούσιοι του κόσμου είναι η κλιματική αλλάγη!

Η Salome Balthus, 40 ετών, είναι συνοδός πολυτέλειας και συγγραφέας από το Βερολίνο που ταξίδεψε στο Νταβός της Ελβετίας για να συναντηθεί με πελάτες κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης της παγκόσμιας ελίτ.

Η Salome αποκάλυψε στη MailOnline τι έχει μάθει για την παγκόσμια ελίτ.

«Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι η κλιματική αλλαγή για εκείνους. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να ανατραπεί πια» λέει η 40χρονη η οποία διαχωρίζει τους «super rich» σε δύο κατηγορίες.

«Η μια ομάδα πιστεύει ότι αφορά μόνο τους πιο φτωχούς, την "όχι λευκή" φυλή ενώ η δεύτερη φοβάται ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα αλλά δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να προσπαθήσει να κάνει κάτι, οπότε τουλάχιστον ας το απολαύσουν».

«Το ένα μισό είναι σε απόγνωση και το δεύτερο - το πιο ανόητο - γιορτάζει τους μελλοντικούς θανάτους. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Νταβός αλλά αρκετοί από αυτούς έχουν συγκεντρωθεί εκεί» συμπληρώνει. 

Είπε: «Λένε ότι σε μια δημοκρατία πρέπει να το πουλήσεις, να πεις ψέματα στους ανθρώπους και να τους πεις "δεν ξέραμε καλύτερα και δεν πιστεύαμε ότι θα γινόταν τόσο κακό", χωρίς να παραδέχονται ότι ξέρουν.

«Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ο εχθρός των φτωχών και της κατώτερης τάξης δεν είναι οι μετανάστες αλλά οι super rich» συμπληρώνει η 40χρονη συνοδός πολυτελείας η οποία, μάλιστα, υποστηρίζει ότι «η φράση "φορολογήστε τους πλούσιους" είναι ένα αστείο πίσω από τις κλειστές πόρτες. Υπάρχει ένας τύπος στα μπαρ που το φωνάζει κάθε φορά που κερνάει. Νιώθουν ανέγγιχτοι».

Η Salome μίλησε και για τις κατηγορίες των πελατών της

Η Salome αποκάλυψε πως οι συναντήσεις με τους πελάτες αφορούν συχνά «το πάθος του ερωτισμού και το πάθος της εξουσίας, αν και το δεύτερο είναι τόσο πολύ περισσότερο που, μπορεί ακόμη και να διαγράψει ακόμη το πρώτο».

«Δεν είναι οι σούπερ ισχυροί που κάνουν κάτι τέτοιο [την πρόσληψη συνοδού] -αυτοί χαίρονται όταν κερδίζουν λίγο χρόνο για τις οικογένειές τους- είναι περισσότερο οι υπάλληλοι και εργαζόμενοι που είναι ενθουσιασμένοι και ίσως είναι εκεί για πρώτη φορά».

Η ίδια λέει πως δεν συμμετέχει σε πάρτι, αλλά εργάζεται κατά μόνας, οπότε περιμένει από τους πελάτες της να την παραλάβουν. «Είναι πιο αποκλειστικό από αυτό».

«Με τους ανθρώπους που συναντώ συμφωνώ σε ειδικούς όρους για τους οποίους δεν μπορώ να μιλήσω και συναντώ μόνο ανθρώπους που μου αρέσουν κατά κάποιο τρόπο. Προφανώς υπάρχουν επίσης μερικοί πολύ έξυπνοι άνθρωποι εκεί και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μάλλον χρειάζονται πολύ αλκοόλ αυτή τη στιγμή» λέει.

Να σημειωθεί ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελβετία, με τους εργαζόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο να πληρώνουν φόρους, να εγγράφονται στις τοπικές αρχές και να υποβάλλονται σε τακτικούς υγειονομικούς ελέγχους.

Στο Νταβός, οι περιζήτητες συνοδούς είναι κομψά ντυμένες με επαγγελματικά κοστούμια, ώστε να μην ξεχωρίζουν, και είναι συχνά καλά μορφωμένες καθώς και κατέχουν άριστα τουλάχιστον δύο γλώσσες.

Σύμφωνα με μια συνοδό που ακούει στο όνομα Τίφανι, «η διακριτικότητα είναι το νούμερο ένα προσόν για μια συνοδό - ειδικά για μια συνοδό υψηλού επιπέδου».

«Φοράω κανονικά ρούχα - ένα μοβ κοστούμι και ένα μαύρο παλτό - για να φαίνεται ότι είμαι πραγματικά μέρος της σκηνής του συνεδρίου», δήλωσε προηγουμένως στη DailyMail.

Διαβάστε ακόμα: Έγινε πόρνη και πρωταθλήτρια στο σεξ, η πρώην Ολυμπιονίκης στα 1500 μέτρα - Η απίστευτη ιστορία της

Διαβάστε ακόμα: Δημοσιογράφος από καθωσπρέπει οικογένεια & σχολείο έγινε διάσημη συνοδός πολυτελείας & δισεκατομμυριούχος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr